Mote

Stilig loungewear

I vintermånedene er ingenting mer tiltalende enn bor innendørs kledd i comfiest utstyret. Men vet du aldri når dronningen av England (eller din mor) kan komme til døren, så her er noen tips om hvordan du ser satt-sammen og stilig med minimal innsats. Tenk enkelt stykker, som luxe joggere og fur foret tøfler. Bor inne har aldri sett så bra.

Joggere & Leggings

Takket være slike som Victoria Secret, jogger bukser også kjent som 'kjæreste bukser' har gjort en pen og jentete comeback. Disse buksene vanligvis har en posete passform med rett ben og er utformet for å sitte på din hippe området. Nøkkelelementet jogger bukser er at de er komfortable nok til å ha på hele dagen, men stilig nok til å bære ut for tilfeldige situasjoner hvis nødvendig. Du kan koble joggere med en off skulder tunika eller en grafisk fleece genser for en kledd ned men stilig utseende.

Yoga bukser er ikke bare for å praktisere dine "sun hilsener", men også lage elegante og komfortable innendørs bukser. Premium strukket bomull og spandex tilbyr et tettsittende utseende, som kan vise frem dine kurver og ben. I tillegg er deres dype foldet linning designet for å smigre, gjør disse buksene passer for alle formål. For optimal in-house antrekket avslutte ut med en montert stroppen øverst og lag med en drapert genser.

Perfekt Tee

Store t-skjorter lage ideelle innendørs grunnleggende og er utmerket for lagene. Prøve en beskjæres tee over en strukket blonder BH-lette for en drakt som stilfullt spiller på teksturer og ser ut som om det er rett utenfor VS catwalk.

En tunika lengde tee som er lett og laget av myke stoffer som sperrende elastan eller polyester er perfekt for friperioder dagsordenen. V-halser kan tilby et snev av chic og da sammen med noen yoga bukser og en utstyrt vest topp du blir klar for en dag med komfort.

Du kan kjøpe t-skjorter i forskjellige lengder, men lengden omslagsjakke gjør et allsidig alternativ. En sporty slim fit tee med kontrasterende ermer, som kanaler baseball utseendet er et annet alternativ for et stilig innendørs antrekk. Denne t-skjorten legger en moderne ta på en klassisk og sender en enkel stil.

Joggesko & tøfler

En enkel hvitt lerret sneaker med strømlinjeformet sømmer og mager blonder går med alt fra buksa kjæresten til capri. De har en retro kul stil og kan bæres med eller uten ankel sokker avhengig av dine preferanser. For en mer jentete vibe velge et par med et morsomt ut som leopard, som vil legge til en touch av personlighet til casual utseende.

Eller om det er en ekte dag med dovning deretter sokker knehøye eller tøfler arbeidet en spandere. Når det gjelder tøfler ingenting er mer luksuriøs enn ett par med faux pels. Dette pleier å ha en moccasin stil form og en gummi såle slik at de ikke skli på gulvet, som gjør dem ideelle for bruk hele dagen. Disse koselige-chic slip-on sko vil kompliment resten av loungewear antrekket sømløst.