Mote

Kvinners Streetstye

Streetstye har rammet mote scenen og det er her å bli. I motsetning til mange glamorøse rullebane moter, denne stilen synes mer tilgjengelig for hverdagen og bringer elegante til et helt nytt nivå. Det er kjent for å være dristig og irritabel og ser accomplishable og det kan være rimelig. Det tar bare lite forskning og litt eksperimentering.

Akkurat som om du var omfatter noe annet nytt på garderoben din, ville det være best å vurdere din eksisterende smak først. Med mindre du ønsker å gjøre en større overhaling eller få en makeover, sjansene er du allerede har en idé om hva stiler, kutt, og passer klær ser best på deg og som de du føler deg mest komfortabel bruk. Deretter er det tid for litt mer forskning! En av de enkleste måtene å gjøre dette er enkelt søk gaten stiler eller oppdaget fashionistas i byen din favoritt og se hva slags stiler appell til deg. Føler du deg en mørk, farlig ser knee-high støvel? Eller kanskje en elegant militære blazer over en slouchy tee er noe? Eller kanskje begge? Se hva du liker og gå derfra.

Nå la oss tenke, hva setter gaten i Streetstye? Hva dette forumet er vanligvis dens irritabel natur, sin dristige ta på hver dag, blande casual med couture. Selvfølgelig, det er sub-sjangre, vanligvis forbundet med ulike ungdommelig stiler, grupper og trender, og de kan alle brukes eller du kan finne en å identifisere og feste med. Et annet alternativ er å lære å ta din nåværende garderobe opp et hakk og tilbehør for å få ønsket utseende. Oppsøke fet tilbehør som kan forvandle alle casual antrekk og oppgradere til et mer elegant utseende eller miks og match stiler og mønstre opprette dristig men genial kombinasjoner. Nøkkelen er å blande og matchende og skape fet, unik ser som er fortsatt tilgjengelig og daglig. Hvis du ikke er sikker på om å kopiere en stil, lage din egen! Velge hvilke elementer fra street-plukket fashionistas du identifisere med og beundrer mest og se hvordan de fungerer med din gjeldende garderobe eller bruke dem uansett. Nøkkelen til Streetstye er å ta noen risiko i din hverdagslig utseende å skille seg ut mot resten av daglige publikum uten vises også rullebane klar. Mens dette virker skremmende, gjøre noen undersøkelser og finne bilder av ensembler du vil gi deg en idé om hva fungerer og fungerer ikke, men fortsatt tar litt fantasi og tillit til å trekke av.