Mote

Hvordan bruke animal utskrifter og grafikk

Animal utskrifter og grafikk invadere mote jungelen

Animal utskrifter var en syklisk trend som kom og gikk alle sesongene. Dag, er animal utskrifter et must for alle merker og forhandlere. Det synes forbrukere ikke kan få nok av animal hud mønstre og grafikk. Det synes at designere må komme opp med nye og interessante måter å tolke dette populære trenden for flere årstidene framover.

En gang funnet i womenswear, kan animal utskrifter nå finnes i alle tenkelige kategorier for menn og kvinner inkludert tilbehør. Leopard utskrifter fortsatt viktigste dyr huden men andre viktige mønstre er giraff, sebra, tiger og python hud utskrifter. Disse mønstrene er tilgjengelig i flere farger-måter som ikke finnes i naturen. Dyreskinn er gjort om til enhver tenkelig smak og for hvert nivå av distribusjon fra mas til couture.

Dyr skildringer har nylig utviklet seg til hybrid design der flere mønstre er koblet til skjemaet ett intrikate ut. Animal utskrifter er nå kombinert med florals, geometrics, striper, sjekker og omtrent alle andre trykksakdesign tenkelige. Temperley London og bare Cavalli viste noen fantastiske eksempler på denne nye trenden i sine våren 2014 samlinger. designere fortsetter å presse grensene for hva kan gjøres for å utvikle denne trenden.

Dyr grafikk som brukes på tee skjorter inkluderer et enda større utvalg av fauna fra dyreriket. Fra søte pugs til grusomme Rottweilers er det ingen mangel på hunden arter på detalj. Tigre, leoparder, sjimpanser, wolves, gorillaer og enhver dyr kan finnes på en artikkel av klær i dag. Mange av disse tolkes på en humoristisk måte med solbriller eller 3-D briller på deres ansikter. Dette komiske ta er særlig populær i barneklær der dyr grafikk er trend av miljøvennlig.

Selv om det var en sterk tilbakeslag ekte skinn og pels på nittitallet, vil kvinner fortsatt omfavne disse fantastiske naturlige mønstre, men i en faux pels eller faux huden mote. Disse utskrifter fungerer best når kombinert med farger eller utskrifter som kontrast med den dyr hud. Svart er en naturlig gratis farge som koordinerer godt med leopard og tiger, zebra utskrifter.

Hver mann skal eie noen utrolige dyr mønstre og grafikk som er en del av hans garderobe. Han bør planlegge å inkludere denne nøkkelen styling trenden som en del av hans ensemble denne sesongen.