Mote

Gjenskape garderoben

Det er vanskelig å holde tritt med folkemengden trending stiler og innlemme dem i våre nåværende garderobe som noen ganger vi lurer på om vi bør gjøre det helt. Mens hot nye stiler styre mote scenen hver sesong, det er enklere og rimeligere måter å holde tritt.

Sjansene er, gjeldende garderoben er allerede et godt utgangspunkt. Vi alle har klassisk gå til varer, skap stifter og favoritter, som vi har samlet gjennom årene. Jada, vi trolig også har noen brikker som er bare ikke lenger i stil, men det er mote. Nøkkelen til ser oppdatert er å vite hva som skal beholdes, hva å investere i og hvordan tilbehør.

Å vite hvordan å mikse og matche er den største verktøyet alle fashionista kan ha. Blander klassisk eller stifte stykker med litt eller utheve elementer kan produsere mengder av antrekket kombinasjoner. Det er alltid bra å bruke din eksisterende samling av prøvd og true jeans, liten sort kjole eller andre stiften elementer som alltid i stil som en mote lerret. Par en klassisk hvit v-hals tee med en utskrift legging og en dristig uttalelse kjede. Ha en stamme ut jakke over en liten sort kjole å gjøre den mer uformelle og ser ut som et helt nytt utseende. Det er best du har stiften elementer som vil stå testen av tid, måten du aldri trenger å bekymre seg over noe grunnleggende å bære. Også vurdere å kjøpe billigere trendy elementer, at måten du ikke bruker en formue, kan mikse og matche med det du allerede har, og du ikke vil bekymre donere eller bli kvitt det når det er ikke lenger i stil.

Tilbehør er en jentes beste venn. De er like viktig som klærne når det kommer til å fullføre et antrekk og de gjør like mye av en uttalelse. En godt plassert tilbehør kan puste nytt liv i ethvert antrekk, og ved å bare ha forskjellige skjerf, ringer, halskjeder eller håndvesker med samme antrekket kan gjøre hver inkarnasjon et helt annerledes utseende. Også kan tilbehør lett kle opp eller kjole ned ethvert antrekk, gjør hele garderoben enda mer allsidig. Et allsidig skap trenger ikke å være fylt til randen for å gi maksimal mengde ensembler. Å vite hvordan å mikse og matche for å lage nye utseende, viser forskjellige stiler eller kle opp eller kjole ned ethvert antrekk tar bare litt kunnskap og litt kreativitet.