Mote

Bli flyalarm, opphold trygt - noen jenter sikkerhetstips

For år nå, sikkerheten for jenter som er har et problem, eve teasing, vold, utnyttelse, forulempe, ha voldtatt, trakasserende, etc. vært en del av hver andre kvinnes liv. Hver kvinne har hovedsakelig gjennomgått disse traumatiske situasjoner i livet. Kvinners sikkerheten fortsatt en store spørsmålet til tross for mange lover og forskrifter som har blitt brakt i praksis for å hjelpe kvinner være trygg og sikker. Vurderer omstendighetene er det alltid tilrådelig at jenter eller kvinner tar innsats for å ta vare på seg selv snarere enn å være avhengige av andre for samme. Ja, det er ikke lett, men ikke vanskelig også. Litt informasjon og oppmerksomhet og smart trekk er hva du trenger generelt for å unngå selv kommer i suppe som situasjoner. Her er noen jenter sikkerhetstips som kan hjelpe deg å være generelt trygt

1. Informere folk om ditt oppholdssted. -Når du forlater huset, hva så noensinne grunn, det være seg skole, høyskole, kursavgift, jobb, utenomfaglige aktiviteter eller bare henger ut med venner, informere familien din. Minst en person i din familie bør vite, hvor du går og det ville ta hvor lenge å returnere. Hvis du informere vedkommende regelmessig eller 2 timer eller så, det er fortsatt bedre.

2. Vær varsel om natt outs eller unngå dem - i tilfelle du er å gå for en kveld med venner, sikre at venner kommer sammen med du er de du kan stole på helt og de om årene sammen og deres familier også. Aldri enige om å gå for en kveld med venner ikke vet du riktig. Sjekk den fullstendige detaljer om stedet du skal bo i tilfelle du kommer med nære venner også også. Be om detaljer som adressen til stedet, fasttelefoner og aften prøve å få telefonnummeret til nærmeste politistasjon. Hvis du unngår dem, er det en mye bedre ide.

3. Si nei til alkohol - enige når du er ute med venner på en fest eller kveld, aldri om gruppen drikke eller alkohol. Noen ganger kan det også skje at venner kan legge alkohol i din drikke uten at du selv vet om det. Så, har ikke en drikke hvis noen tilbyr. Du kan få din egen og prøve å få en ny kanne eller flaske noen karbonisert drikke som er forseglet.

4. Når tapt bruk navigasjon - disse dager navigator app er tilgjengelig på det meste hver smart telefonen og disse telefonene ikke engang koste mye. Navigator er en veldig nyttig app når du har mistet din vei, i en ny by eller ukjent område av byen. I stedet ber folk om den rette måten, hjelpe deg selv ved hjelp av denne høy end programmet heter navigator. Garantert denne app med vise deg den rette måten, alltid.

5. Hjelp programmer er et must - dette er den nye alderen av teknologi. Så, gjør optimal bruk av det som er tilgjengelig på hånden er alltid en god idé. Det er disse apps tilgjengelig i android, Mac, i tillegg til blackberry verden som er svært nyttig når du er i fare. En av disse apps. er kjent som 'Bsafe'. Dette programmet fungerer via GPS og bare ved å klikke på en knapp en sikkerhet SOS melding er sendt til mobile antallet personer som er fôr. Dette omfatter også sende deg GPS plasseringen. Én fordel med denne app er at kontaktene venner du velger for å mate kan også følge deg live uansett hvor du er med GPS-sporing system. Og det er enda en fordel, i tilfelle du angi en forhåndsdefinert tid og se programmet, automatisk sender ikke varselmeldinger til dine venner og slektninger. Denne app er så rask at det sender meldinger i 3 sekunder. Det er noen apps som sende varselmeldinger beliggenhet til nærmeste politistasjon også. Så, hvis du vil være trygg, har alltid denne typen en app installert på mobilen.