Mote

De beste duftene å gave din jente Denne valentinsdagen

14 Februar er observert som Valentinsdag over hele verden. Feiringen av dagen minne om romantisk kjærlighet, vennskap og kjærlighet. Selv om det ikke behandles som en offisiell helligdag, feires den i stil med utveksling av kort, blomster, sjokolade og andre gaver.

Så, med Valentinsdag like rundt hjørnet, jeg antar du har allerede startet på jakt etter den perfekte gaven til kjæresten din. Hvis din ektefelle eller kjæreste er en ivrig samler av dufter, en parfyme flaske kan være en passende gave alternativet. Kunnskap om hennes favoritt duft vil gjøre søket enklere. Likevel, her er 5 beste dufter å gave din jente denne Valentinsdag.

Topp 5 valg

1. Euphoria av Calvin Klein:

Suave form av flasken vil mesmerize deg selv før du får en duft av parfyme. Euphoria av Calvin Klein har vært en favoritt med kvinner siden lanseringen i 2005. Det er en subtil blanding av svart orkide, rav dufter, lotus og woody smaker. Det er friskt, fruktig og sensuell. Det tilbyr lang slitasje.

2. En dag av Justin Bieber:

Justin Bieber har gått ett skritt videre for å behage sin kvinnelige fans ved å opprette en fruktig duft for dem. En dag har en ultra jentete utseende og lukt. Det er en fruktig gourmand av mandarin, pære, ville bær, jasmine, vanilje og myke moskus. Parfyme er ung, leken og flørtende. Andre høydepunkt funksjonene er plast steg formet stopper og avtakbar glitrende sjarmen hengende fra halsen.

3. Vakre av Estee Lauder

Beautiful er en annen favoritt med kvinner og gjør en perfekt Valentinsdag gave. Det er en frisk blanding av blomster (rose, Jasmin og carnation) og fruktige notater (sitrus, meloner, fersken og plommer). Det er hunnkjønn likevel sterk. Derfor, bruk den sparsomt for å holde dem fra å bli overveldende. Det tilbyr langvarig slitasje og så det er ikke nødvendig på nytt.

4. Nydelig av Sarah Jessica Parker

Dette er signatur duft av "Sex og the City Star" Sarah Jessica Parker. Denne aromatiske concoction er for lyse eller for overveldende; den er riktig. Denne lett duft er friske, spennende og musky. Sin top notater er lavendel, bergamot, Mandarin Orange og Apple Martini. Sin midt notater er orkidé, patchouli og hvit pepper mens base notater er subtile hvite amber og sedertre. Emballasjen gir det et feminint og vintage utseende.

5. 212 Sexy av Carolina Herrera

Formet som en kapsel og malt i en metallisk rosa, er det ikke bare feminin men også stilig og sofistikert. Den er inspirert av New York City. Det er en forførende blanding av blomster og woodsy notater. Den har sterk notater bergamot, mandarin og floral duft og fine toner av musk og bomull godteri.

Så der har du det - beste fem dufter å presangen jenta dette Valentinsdag. Gjøre det riktige valget og overraske henne på denne spesielle dagen. Kjøp fra en autentisk leverandør å sikre at du ikke får falske parfymer.