Mote

Den riktige måten å lagre designer parfyme

Mange av oss har slik en bred samling av parfyme at noen av dem ligger glemt i et hjørne av forfengelighet skap eller sitte samle støv på våre toalettbord. Og når vi husker dem etter noen uker eller måneder, finner vi enten en tom flaske, en utvannet ned parfyme eller en misfargede løsning. Parfyme, uansett hvor dyrt eller merkede det er, går dårlig om ikke lagret riktig. Gitt er noen enkle regler å holde parfyme frisk i år.

Lagre på et mørkt sted

Parfyme bestanddeler som essensielle oljer og alkohol sammenbrudd lett hvis utsatt for for mye lys. Dette fører til en endring i utseendet og lukt. Sollys er den verste skyldige.

Det er fristende å viser en fancy og suave flaske, men den vil forårsake din dufter å svekkes. Den første regelen er å holde dufter i et mørkt sted, fra lys. Lagre beholderen i en romanse skuffen eller et skap som blokkerer utenfor lyset. Dufter i mørke og ugjennomsiktig skjemme ikke lett. Du bør holde det i den opprinnelige boksen som ekstra beskyttelse.

Holde fra kilder av varme

Varmen er en annen agent som forringer kvaliteten på parfyme. Mange lagre parfymeflasker i en badet å gjøre det enkelt å bruke. Imidlertid ødelegge endringene i temperatur og fuktighet molekylær integriteten av dufter gir det en ubehagelig lukt. Derfor lagre ikke en parfyme flaske i områder som oppleve ekstrem og konstant svingninger i temperatur. Det bør lagres ved romtemperatur. En romanse skuffen regnes som en av de beste stedene. Unngå også lagre det i et kjøleskap som temperaturer som varmen ikke er gunstig for komposisjonen.

Holde det tett forseglet

Luft, varme og temperaturen er de tre faktorene som påvirker lukt og fargen på en parfyme. Et stramt stopper eller cap hindrer luft inn i flasken. Dufter inneholder alkohol baser. Resultatet får eksponering til luft den til å fordampe. Det er en felles forestilling som parfyme fordampe fra splash-stil flasker. Dette er en misforståelse; en ørliten åpning er nok endre væske til damp. Lukk dekslene på spray og splash-stil parfymeflasker tett. Plass flasken oppreist for å unngå lekkasjer.

Passende korken tett er også viktig fordi oksygen fra den omkringliggende luften blandes med dufter og endrer sammensetningen reduserer dermed sin levetid. Splash-stil beholdere, unngå fjerne cap eller stopper ofte for å redusere sin eksponering til luft.

Holde munnen på flasken ren

Det finnes ulike metoder for å bruke parfyme. Det er sprayet, misted, brukt med en roller ball eller en applikatoren tryllestaven. Roller baller og applikatoren wands samle smuss, olje og bakterier som de kommer i kontakt med huden. Munningen av en splash-stil og spray flaske blir også forurenset som vi touch det med våre hender. Du må ta bare kanten av flasken og ikke stoppers. Bakterier påvirker den parfyme styrke. Innimellom, tørk munningen av beholderen og stopperen med alkohol. La det tørke og sted den tilbake.