Mote

Lavendel brudepike kjole gjenspeiler romantiske begeistring

Farger markeringen for bruden-maids må følge ønskene til bruden og hennes familie, men valget også relatert til tiden av året bryllupet vil finne sted og nyanser brukes til å dekorere bryllupet venue.

Når bruden er kledd i tradisjonelle hvite kjolen (elfenben eller egg-shell fargede kjoler) med et slør og et tog i vestlig kultur, er det en sikker vinner velge lavendel fargede kjoler for bruden-jentene uansett deres alder, kropp og hud. Hvis bruden er ikke i hvitt, men i noen andre lys farget kjole, kan lavendel ofte fortsatt være et passende valg. Lavendel, vurderes i alle dens nyanser, vanligvis en "myke" farger, som passer de fleste kvinner. Lys lavendel er en beroligende/kjøling farge og representerer aspirasjon for fred i sinnet og er fullstendig egnet for en våren eller sommeren bryllup. I hektisk forberedelse til en utførlig bryllupet kan det være beroligende å prøve på en lavendel kjole og bare tenker på fargen, kan bidra til å roe ned en travel sinn.

En lavendel kjole kan ha lengre - vanligvis fra like under kneet til den såkalte te-lengden eller en lang kjole med mer frills. Som med brudens kjole/kjole er de ofte stroppeløs å gjøre dem enklere å justere kroppen størrelsen på bruden-jentene. En ekstra stjal eller bolero kan legges for å fremheve antrekket. Men teksturen kan variere med årstidene foregår bryllupet. Under påfølgende festen er en stjålet eller bolero eller liten jakke også lett å fjerne.

I Amerika og europeiske land har hver siste moteshow omtalt lavendel brudepike kjoler, som har blitt møtt entusiastisk publikum så nå en motetrend er opprettet. Lavendel er en alle sesonger farge - fra letteste støvete lavendel i våren og sommeren til mørkere nyanser i høst og vinter. Skyggen valgt må passe både humør og miljøet og spesielt valg av bruden og hennes familie.

Hvis en gravid kvinne har valgt å være brudepike, kan hun være veldig elegant og passende kledd i ulike nyanser av lavendel. En fødselspermisjon brudepike antrekk kan enten være sydd eller kjøpt fra spesialiserte butikker. Ideer for klassisk eller moderne fødselspermisjon kjoler eller kjoler kan lett bli funnet på Internett. Om fødselspermisjon eller normal, bruden maid kjoler kan være laget av eksklusive stoffer som fløyel og silke; Det avhenger av den sosiale statusen til brude familien i mannlige dominert samfunn.

Når et bryllup eller bruden maid kjoler eller kjoler er bestilt, finnes det mange mål og hensyn å ta hensyn til valg av stil og farge. En bruden maid's kjolen kan ofte bli brukt som senere som party kjole med minimale endringer og tilbehør. De viktigste målene og stiler: silhuett: Empire, mermaid, kappe, prinsessen eller A-line. Halsen kan også variere: stroppeløs, kjæreste og enkelt-skulder, stoppet, scalloped eller firkantet. Lengden på kjolen kan velges som: kne-, ankel- eller gulv-lengde. Det påfølgende trinnet skal bestemme hva slags pynt: Ruffle, blonder, sash, beading osv.