Mote

Er gull for dristig?

Gull har vært på høyden av moten siden sivilisasjonens. Det har sett noen moduler og outs og har blitt mer populært i enkelte perioder enn andre, men har alltid (og kanskje vil alltid) være en mote stift. Gold har vært ekstremt populær igjen siden tidenes morgen av 2010 og er sett i mange former. Enten det er i forskjellige nyanser (gul-Guld, rose-gull, hvitt gull, etc.) eller i ulike moter (fet, tykk smykker eller som en shimmery tone av stoff) gull kanskje ikke for alle, men kanskje alt som trengs er noen eksperimentere for å finne hva slags gull er riktig for deg.

Fremst ting som hjelper deg å fastslå om en farge passer deg er din hudfarge. Hvilken nyanse av concealer eller foundation bruker du? Denne fargen kan hjelpe deg avgjøre om huden din er varm, kule eller nøytral tonet og påvirker hvilke farger som vil fungere best når satt mot huden. Huden er base lerret og alt du er bygget på dette grunnlaget. Varmeste hudtoner, som olivenolje eller brun, arbeid med varmere nyanser av gull, som gult gull, mens kulere hudtoner som beige eller elfenben, ser bedre med kjøligere nyanser av gull, for eksempel hvitt gull eller bleke gull. Alternativt er det andre gull som antikke eller rose gull som fungerer godt med en rekke hud-toner.

Når beslutter eller eksperimentere om gull er riktig for deg, kan du vurdere din stil. Hva slags smykker du allerede eier og normalt ha? Hva motetilbehør du trukket til og arbeide med garderobe og følelse av stil? Når du har dette i tankene, vil det være lettere å finne hvilke typer aksenter vil fungere best med din personlighet. Gull kanskje ikke for alle, men det er ditt valg. Prøve på gull tilbehør, se hvilke nyanser fungerer best med din hudtone, i tillegg til fargene du normalt bruker, og se hvordan gull-tonet klær og skjerf ser med hud og klær stil, samt å se bare hvilken smigrer deg beste mens accenting garderoben pent.

Gull er tidløs, men noen ganger kan det være dristig og nedlatende. Noen ganger en fet tilbehør er bare et enkelt antrekk trenger, men det finnes måter å innlemme gull uten ser over-the-top som en bysantinsk idol. Velg hvilke nyanser av gull fungerer best for deg og velge hvor mye gull du bære tilsvarende. Når du er i tvil, alltid bruke gull i moderasjon. Men med rett type skyggen, stil og kunnskap, kan du gold arbeidet for deg.