Mote

3 crucial skritt å ta før du kjøper en ladies parykk

Valg av damer parykker er overveldende. Globale merkevarer slippe produkter fortløpende i både ready-to-wear og ekte hår stiler. Avhengig av typen parykk du velger, kan kjøpe en parykk være en betydelig investering. Så hva bør du gjøre for å maksimere sjansene for å få det riktig første gang? Her identifisere vi 3 crucial fremgangsmåte:

Utforske nyanser som er minst en nyanse lysere enn din naturlige farge

Erfarne hår eksperter og bekreftet parykk wearers vil vite at ready-to-wear damer parykker funksjonen som er godt dekket med hår. Derfor når iført en parykk på toppen av sitt eget hår, kan det ferdige resultatet ser fullere enn før hårtap. Håret er tett over - som er sjelden tilfelle med naturlig hår. Virkningen av dette er at ferdig utseende kan vises 'tunge' ser- og dermed unaturlig. En anerkjente hår tap klinikk eller damer parykker leverandør bør tillate deg å utforske fargealternativer. Det anbefales at du prøver noen produkter det er en skygge (eller mer) lettere enn på ønsket farge. Du vil bli overrasket over forskjellen kommer lettere kan gjøre - wearers rapporten føler deg mer ungdommelig og parykk produktet føles mer naturlig utseende.

Vurdere din livsstil og interesse i styling

Dette kan virke innlysende, men vurderer hvor mye du nyte styling - eller hvor mye tid du har på hendene generelt - kan hjelpe informere avgjørelsen mellom en ekte hår parykk og en ready-to-wear syntetiske parykk. På grunn av fremskritt i utvikling og produksjon av akryl fibre ser syntetisk hår av beste kvalitet ut som ekte hår - i den grad at noen mennesker ikke fortelle forskjellen! Så det er ingen enkle svar på spørsmålet: "som er bedre - ekte eller syntetisk hår?" De er begge svært lik. Sannheten er at syntetisk hår har en tendens til å bli produsert i 'satt' stiler som er flott for de som ikke har tid til styling. Ekte hår, krever akkurat som du forventer, en grad av oppmerksomhet og styling. Så før du kjøper en parykk, tror om hvor mye tid du er forberedt på å bruke på å lage din egen "ser" hver dag.

Vær oppmerksom på at ulike typer parykker imøtekomme til ulike typer håravfall

En erfaren hår tap konsulent vil bli kjent med mange typer håravfall og typen parykk som er best for å løse problemet. Det er mange parykker som faller for kortsiktige hårtap (forårsaket av kreftbehandling for eksempel) som tilbyr en rekke mykt, naturlig baser som minimerer irritasjonen. Hvis du leter etter en veldig realistisk hodebunnen utseende bør du også vurdere en monofilament topp som betyr hårstrå er knyttede på individuelt til kjøtt-farget gasbind og kan bli skilt du vil.. Hvis du har alopecia totalis - dvs totalt hårtap på hodebunnen, kan du velge en skreddersydd wig med ekstra interne silikon strimler. Silikon tendens til å holde seg smertefritt til hodebunnen og øker parykk utholdenhet. Noen parykk produsenter tilbyr silikon forsterkende strimler for de med totalt hårtap.