Mote

Hvordan lage din parfyme vare lenger

Hvis du bruker en sterkt luktende parfyme, kan dette ikke være mye av en bekymring for deg. Men personer bruke milde dufter ofte står overfor en tøff tid gjør det vare hele dagen. Den slites av lett. Her er noen nyttige tips for å øke levetiden til din signatur duft.

1. En riktig valg:

Ingrediensene pakket i den flaske diktere hvor lenge en parfyme varer. Etylalkohol er en vanlig ingrediens. Det legges til fortynne essensielle oljer. Men gjøre disse tilsetningsstoffer en duft mindre robust. Du bør velge en trylledrikk med den høyeste konsentrasjonen av essensielle oljer. Produsenter oppgir at disse potions har en levetid på 6 timer. Den kan variere basert på et individs kroppens kjemi.

2. Plass i programmet:

Du kan har observert at mens du spraye parfyme på kroppen noen av dine venner eller kolleger gjelder det visse områder av kroppen. Det bestemte meningene inkludere bak ører, bak i nakken, bak knærne, templer i ansiktet, ved foten av halsen og på indre håndleddene. Det er en grunn til det - dette er puls punkter. Bruke parfyme puls punkter øker sin slitasje. Puls punkter avgir varme som frigjør parfyme i subtile skudd.

3. Tid for programmet:

Tidspunktet for søknaden bestemmer hvor godt parfyme klynger seg til huden din. Den beste tiden å søke etter en dusj. Huden porene er åpne. Dufter også sitte på naturlig fet hud. Kosmetisk eksperter foreslår å bruke en liten bit av Shea smør, kakao smør eller olivenolje til puls punkt før du bruker parfyme. Oljer binde med dufter og slipper den gradvis.

4. Metode for bruk:

Mange dab parfyme på sine håndleddene og i neste øyeblikk de gni mot hverandre. De gjøre denne å tro at det vil intensivere lukten. Som et spørsmål om faktum, ødelegger dette parfyme notater. Du burde forsiktig dab duft dråper på huden din og la den til å absorbere naturlig.

5. Lag dufter:

Du kan bruke parfyme i lag hvis du vil forsterke det. Hva mener vi med lagdeling dufter? Det er enkelt. Det er for eksempel såper, badesalt, kropp vasker, body lotion, sjampo, balsam og parfyme i floral og fruktig duft. Lagdeling dufter innebærer bruk av ulike produkter med en lignende duft. Du kan bruke en duftende såpe eller kroppen vask mens du dusjer, en lotion når du bade og tørke deg selv. Støv talkum og endelig topp det med Köln. Det vil gjøre parfyme dvele for en lengre tid. Hvis du ikke får du signatur duft i kroppspleieprodukter, kan du lage dine egne. Legge duft konsentrerer unscented produkter.

6. Lagring:

Lagringen vil også bestemme hvor lenge og hvor sterk en parfyme skal lukte. 3-5 år er holdbarheten av de fleste parfymer. Du bør oppbevare en flaske overskuddsvarme og lys. For mye varme eller lys kan endre komposisjon, farge eller lukt. Lagre flasken i sin opprinnelige sak.

En generell tips som vi logger av. Du bør spray parfyme før du bruker klær og smykker. Noen drikker pleier å forlate flekker mens andre sterke formler kan skade dyrebare smykker.