Mote

Ting å ha et bryllup

Vært invitert til et bryllup og var ikke helt sikker på hva du skal ha? De fleste av oss har jobbet med dette dilemmaet, og mens alle bryllup er annerledes, det er noen enkle regler å følge det gjelder praktisk talt alle bryllup.

Vi har alle hørt den fremste bryllup regelen: ikke slitasje hvitt. Noen kan si dette er en gammel regel, men bærer hvit, uansett kjole, ikke lenger gjør bruden skiller seg ut på hennes spesielle dag. Det finnes andre blek eller nøytral alternativer å velge mellom mens respekterer bruden. På den annen side, er det greit å ha samme farge som det bridesmaids eller familiemedlemmer til bruden og brudgommen. Det er nesten umulig å koordinere med hele bryllupsfesten, og bruden bør være hovedfokus for dagen, uansett.

I det samme vene, uansett om bryllupet er formell eller mer casual, ikke bære en kjole som er for prangende. Selv om det ikke er hvitt, vil seg noe som er for iøynefallende trekke fokus bort fra bruden også. Hvis du fortsatt vil legge til noen glam eller flare å din ensemble, kan du alltid tilbehør med en sequined cocktail clutch eller pryde selv med glitrende cocktail smykker å sprite opp noen kjole. På denne måten kan du være litt prangende uten altoverskyggende bruden på sin bryllupsdag.

Den enkleste, gå til alternativet er selvfølgelig liten sort kjole. Med en av disse dårlige gutter, kan du enkelt tilbehør ifølge forespurte antrekket uten oppmerksomheten fra bruden og ser fabelaktig. Denne lille er tidløs og hensiktsmessig for enhver stor og kan bæres forskjellig avhengig av hvilken sko og motetilbehør. Mens den lille svarte kjolen er en mote favoritt, ikke glem om alle de andre fargene du kan ha det gøy med. Sesongen Husk og velger en fargepalett deretter. Blek pasteller eller blomstertrykk er stor for våren og sommeren, mens juvel-toner og farger som gull er sølv er mer passende for høst-og vintermånedene.

Husk, uansett hva slags bryllup det er at du kommer til å holde det stilig, betyr ikke at du ikke fet. Mens iført en fet utskrift eller iført hvit kan forårsake noen kontroverser, kan du alltid stole på en dristig ut Vis eller clutch for å bringe litt personlighet å din ensemble.