Mote

Tips for å velge den beste parfyme for deg

Vi ser ofte på klær for å være en refleksjon av ens personlighet og smak i fasjonable elementer. Parfyme er en slik luksus element som gjør det muliggjør for andre å trekke et estimat av din personlighet. Så, her er tips for å hjelpe deg å velge en signatur duft.

Duft notater

Når det gjelder å velge en parfyme på kjøpesenteret eller online, vil du ofte kommer over ordet "notater" i form av top notater, base notater og midt notater. En enkelt hjelpetekst parfyme inneholder en enkelt duft. Ved en bukett - en blanding av ulike dufter, dominerer en duft de andre. Dufter er slags ordnet i lag og utgitt gradvis.

Første duften oppdaget av nesen kalles topp notatet. Er det sterkeste når du søker, men forsvinner raskt. Midt notater er det mest iøynefallende og dukker opp når topp notatet blir svakere. Base notatet er hva henger på. Det er rike og kan anes bare 20-30 minutter etter at du har sprayet parfyme.

Forstå duft notater er en viktig kriterium for å velge den beste parfyme for deg. Du må ha kommet over anledninger når en parfyme som luktet perfekt på skjønnhet telleren ikke lukter veldig tiltalende når du landet hjem. Dette er fordi det er lagdelte. Toppen, midten og base notater vil hjelpe deg å forstå hva du kan forvente fra en bestemt duft. Dufter er vanligvis beskrevet basert på deres topp notatet som musky, krydret fruktig og floral.

Personopplysninger

Alle har en personlig preferanse. Noen elsker intime duften av syriner og mellow frukt. Det er andre som hensyn floral og fruktig dufter for overveldende og foretrekker lukten av ferske klippe gress, woody undertoner og ren vaskeri. Velg en duft som du liker; en som ikke vil gjøre deg syk.

Ta signaler fra din personlighet

Det er 9 primære dufter - blomster, fruktig, orientalsk, grønn, Chypres, sitrus, Oceanic, Woody og Fougeres. Floral duft utfyller kvinner som er optimistisk, spontane og aktiv. Orientalere er det beste valget for unge kvinner med en introvert og reserverte natur. Du kan bruke Chypres hvis du er en person som elsker å sosialisere. Spontan, livlig, energiske og utgående menn og kvinner finne ofte sitrus parfymer meget tiltalende. Sitrus alternativene er også en perfekt match for dem som elsker enkelhet og bare ønsker å lukte frisk og ren. Formidle en sporty holdning, er grønne parfymer det beste valget for de som elsker eventyr og sport. Det er for de som lever et bekymringsløst liv. Menn kan velge woody dufter på grunn av sin maskuline appell. Bruk en glamorøse, fengslende lukt hvis du vil fange oppmerksomheten.

Anledningen

Anledningen dikterer også ditt valg av en parfyme. Søt floral duft kan brukes til forskjellige anledninger. Hendelsene inkluderer på en familie bryllup, under en kirke en utflukt med venner eller en middag dato. Det er hensiktsmessig å ha en krydret eller fruktig duft til et jobbintervju. Det er best å feste med subtile dufter som sitrus eller oceanic parfyme. Greener kan brukes til utendørs arrangementer som golf, fotball, bål, en tur eller en markedet spasertur.

Be om forslag

Spør dine venner og familie for forslag basert på dine personlige preferanser. Etter at du har kjøpt en parfyme, be om sine meninger.