Mote

Gucci ipad tilfeller

Helt siden Guccio Gucci grunnla sin bedrift i Firenze i 1921, har hans navn vært knyttet til høyeste kvalitet og håndverk. Selskapet utgangspunktet spesialisert i skinnvarer men flyttet på med tider, utvide deres evne til nye teknologier. For de av dere som verdsetter din iPads, gjør Gucci virkelig gode saker på ulike stiler og materialer. Nedenfor finner du detaljerte beskrivelser av utvalgte Gucci iPad tilfeller.

Brunt Lær iPad Case

Denne saken er perfekt for de går for en stilig business titt. Best ord for å beskrive denne saken er luksuriøst og kjekk. I tillegg saken har blitt gjort til fullkommenhet og vil holde iPad lun og pengeskap. Denne iPad skinnvesken er laget i Italia med brun diamant Lær med Lær detalj og palladium maskinvare. På forsiden av saken er et skinn Gucci varemerke, og på innsiden vil du finne 12 kortspor, mer enn nok for alle. Saken har også en glidelåslukking for sikkerhet og et håndtak for enkel bæring. Er 9 tommer x 11 x 1,2 tommer lukket og 18,5 x 11 tommer åpne x 1,5 inches.

Mørk rød Logo Designer patentlær iPad tilfeller

En stilig og elegant iPad sak fra Gucci er laget i Italia med patent lær med en mørk rød patent lær trim. Den åpner og lukker lett med en krok og loop nedleggelse stropp. Denne saken passer alle iPad modeller. Dimensjonene er 8,5 x 9,7 tommer x 1 tomme lukket 15,7 x 9,7 tommer x 1,5 tommer åpne.

Svart iPad Case

Hvis du leter etter en enkel lomme løsning, er denne grunnleggende Gucci iPad saken det perfekte valget. Den er laget av sort gummiert logo skinn. Trim er signatur web grønn/rød/grønn og sort gummiert skinn. I tilfelle du lurte på, er det laget i Italia høyeste standarder. Låsen på toppen er en krok og loop stropp innsiden er foret med semsket skinn, slik at iPad vil skyve i lett. Er 8,9 x 10.4 tommer x 1,4 tommer, og det vil passe alle iPad modeller perfekt.

Svart skinn iPad Case

Dette er en svært fasjonable sak laget av luksuriøs sort lær. Den er enkel og elegant passer iPad perfekt. Saken er laget i Italia med de fineste materialene. Fronten har en krok og lås nedleggelse stropp og en relieff sikringsanlegg G detalj. Dette er en lomme-saken gjort at iPad å skyve i enkelt og trygt. Dimensjonene er 8,7 x 10.23 tommer x 1,2 cm.