Mote

Velge mellom automatisk og lyd aktivert ledet skjorter

En av de mange valgene du har når du kjøper LED skjorter er om du vil være automatisk eller aktivert av lyden i omgivelsene. Selv om en god bit av denne beslutningen kommer til personlige preferanser, er det noen betraktninger som kan faktor i din beslutning. Til slutt må gjøre valget selv, men for å gjøre det bør du vurdere alle effektene av din beslutning.

Hvor vil du ha

En av de viktigste tingene du bør vurdere når du avgjør om du vil lyd aktivert eller automatisk LED skjorter er der du planlegger iført skjorte. Hvis du planlegger på seg det i roligere omgivelser uten høy bakgrunnsmusikk, så det ikke vil være ingen beat for blinkende lys å matche, bør betyr at du velge en automatisk skjorte. Hvis imidlertid du skal bære skjorten til en klubb eller fest med høy musikk, enten alternativet kan fungere godt, og en lyd aktivert skjorte kan gjøre deg skiller seg ut fra mengden.

Batterier som brukes

Selv om det ikke er en stor forskjell i batterier trengs for ulike typer LED skjorter, vil noen mennesker gjøre sin beslutning basert på denne informasjonen. Lyd aktivert skjorter krever to trippel 'A' batterier mens automatisk blinkende skjorter trenger to doble 'A' batterier. I batteriet kostnadene er dette egentlig ikke en stor forskjell som de er ofte samme pris. Hvis, men du har en utrolig stor tilførsel av én type batteri på hånden, kan det påvirke din beslutning. Du trenger ikke å skifte batteriene på skjorta for ofte, men hvis du allerede har et overskudd av dobbel ' A det fornuftig å velge en automatisk skjorte.

Samme sekvens

Når du bærer LED skjorter som har automatisk blinkende mønstre, blinker lyset alltid i en av fem forhåndsinnstilte mønstre. Selv om det er fem forskjellige mønstre som er alt interessant, vil noen mennesker enda mer variasjon enn. Hvis dette er tilfellet, å velge en lyd aktivert skjorte kan være det beste alternativet som du vil alltid ha et annet mønster basert på hvilken musikk spilles i bakgrunnen. Tross alt, når som helst med en annen beat avspillingen, vil lyd aktivert skjorta begynne å bruke en forskjellig rekkefølge for blinker.

Tilgjengelighet

En siste ting å vurdere når du tar avgjørelsen for LED skjorter er tilgjengelighet. Noen av allerede gjort skjorter vil automatisk komme enten lyd aktivert eller automatisk og hvis det er tilfelle, ved å velge alternativet standard betyr at du får din bestilling før. Hvis en skjorte ikke har ønsket alternativ, men du kan alltid tilpasse dine egne å gjøre en automatisk blinkende skjorte med et mønster som var tidligere lyd aktivert, men tilpasset skjorter noen ganger tar mer tid å produsere.