Mote

Mer hjelp til kjøp Babyklær

Når du kjøper klær for babyen, er det rikelig med råd som du trenger å ta akt av. Følg disse biter av råd slik at du er i stand til å velge den beste klær for babyen, når det er født.

Ikke hoppe pistolen

Selv om de siste månedene av svangerskapet kan være veldig spennende, og det er fristende å kjøpe alt du trenger i forberedelse for ny ankomst, Kjøp ikke hundrevis av ting for din baby før det er født, eller du kan ende opp med et stort antall uønskede elementer. For eksempel, det er tusenvis av tilfeller av foreldre som om at de ventet en jente og derfor de brukt tusenvis på rosa elementer, bare for å få sjokket av livet da de hadde en gutt! Selv om du kjøper kjønnsnøytralt klær, kan babyen være større enn unntatt ved fødselen, og kanskje ikke engang passer i nyfødte størrelser på alle!

Velge-for enkel drakter

Når babyen er født, er det best å velge komfort og enkelhet over stil. Ett stykke antrekk er et godt valg fordi de gjør det veldig enkelt å endre babyen, uten mye oppstyr eller rot. Som ny forelder, bør du velge elementer av klær som vil gjøre livet så enkelt som mulig for deg, fordi du ikke har mye tid til deg selv i de første ukene!

Husk stoffer kan krympe

Det er alltid best å kjøpe elementer som er litt for stor, snarere enn litt for liten. Større gjenstander kan alltid være fremhevet (og deretter rullet ned igjen senere, som babyen vokser større), men det ikke er mye som kan gjøres med elementer som er for små. Du bør ikke forsøke å stappe babyen i et antrekk som er for små, fordi dette kan påvirke deres puste og constricting natur plagget kan gjøre dem svært opprørt. Det er også verdt å merke seg at de fleste stoffer vil krympe litt når de først er vasket, selv om du kjøper Babyklær som identifiserer seg som "ingen krympe elementer". Et element som virker som det er "perfekt" når du først setter den på babyen kan lett krympe med så mye som 10% etter første vask. Det er derfor sikrere å alltid velge elementer som er litt for stor.