Mote

Nyttige ideer for økologisk Babyklær

Hvis du har hørt en kjendis snakker om økologisk baby klær, lurer du kanskje på hvorfor du bør velge økologisk elementer av klær over vanlige elementer av klær. Dette spørsmålet er særlig vanlig når folk gå på jakt etter økologiske klær og se at den faktisk har en litt høyere prislapp enn noen av de andre elementene av klær som er tilgjengelig på markedet. Hvis du vurderer å kjøpe disse elementer av klær for barnet ditt, er her noen nyttige ideer om denne type klær å hjelpe deg å gjøre opp tankene dine.

En av de vanligste typene økologisk baby klær er de som er laget av økologisk bomull. Bomull er et fantastisk materiale for babyer å ha, fordi det er lett å vaske, det vanligvis ikke krympe så lett som noen andre stoffer hvis det er tørketrommel tørket, det er hypoallergenic og det er stor på tegning fuktighet fra babyens hud, som kan bidra til å forhindre svette utslett. Men noen bomull produsenter kutte hjørner og bruke mye av plantevernmidler og kunstgjødsel, slik at de kan vokse så mye bomull som mulig. Hvis klær produsenter ikke er forsiktig, disse kjemikaliene kan fortsatt være tilstede i klær som du kjøper for barnet ditt, og disse kjemikaliene kan ha en negativ effekt på babyens hud. Hvis barnet ditt har svært sart hud, kan disse kjemiske selv forårsake en dårlig utslett.

Det er ulike regler og forskrifter rundt bruk av kjemikalier på bomull som er sertifisert som organisk dyrket bøndene som vokser denne typen bomull er ikke tillatt å bruke plantevernmidler på eller rundt sine avlinger. Fordi disse bøndene produsere en litt mindre avkastning, organiske klær kan koste litt mer, men det kan være verdt det, hvis du finner at disse typer klær er mer egnet for babyens hud.

Landbruk som brukes av økologiske bønder i dag er mye nærmere landbruk som ble brukt av bønder hundrevis av år siden, og de er derfor mindre skadelig for miljøet. Det er strenge kontroller av bønder som ønsker å merke sine produkter som organisk, slik at de følger retningslinjene som er lagt ut for å fremme denne metoden for jordbruk.

Fordi denne typen ikke er farget bruker syntetiske fargestoffer, økologisk Babyklær kan ikke være tilgjengelig i som fargerike materiale, men mange mødre finner at ikke-organisk visne syntetisk-farget materiale ofte i vask uansett.