Mote

Paradigmeskifte: paraben - og grusomhet-fri kosmetikk for alle

Siste markedstrendene hadde sett vekst i etterspørselen etter Paraben Gratis kosmetikk i forhold påført av intensiv kampanjer for bruk av grusomhet-fri kosmetikk. Et perfekt eksempel på dette er EU kosmetisk markedet.

Makeups brukes daglig å styrke de fysiske utseende. Ofte, så lenge sluttproduktet er tiltalende og presentabel, er det nok for oss at vi ofte glemmer å lese de fine print. Vi ikke sjekke ingrediensene i utformingen av våre favoritt øyenvippe enhancer eller leppe balsam. Vi gidder ikke å se på historien til produktet. Vi bare vare ikke. Det anbefales at vi velger Paraben-fri, og grusomhet-fri kosmetikk.

Grusom og farlig kosmetikk

Mange kosmetiske selskaper bruker potensielt farlig kjemikaliene for å bevare livet til sine produkter. En identifisert kjemiske klassen ofte brukt i kosmetiske produkter er parabener. US Food and Drug Administration definerer parabener som "estere av p-hydroxybenzoic acid" som kan vises som methylparaben, propylparaben og butylparaben i Stell og kosmetiske produkter solgt over hele verden.

For å vite av styrke og sikkerheten til en kjemisk forbindelse, hadde noen lab rotter brukte uetisk, kostbare og ut-datert metoden av dyreforsøk. Dyrene er utsatt under harde tester og eksperimentere med fullstendig ringeakt for deres velferd. Sluttresultatet peker alltid fryktelige død en uskyldig kanin, marsvin og andre dyr.

Disse grusomme metoder hadde vakt ire av dyrs rettigheter aktivist som folk for Ethical Treatment for Animals (PETA), amerikanske anti-viviseksjon samfunnet, dyr Alliansen i Canada, skjønnhet uten grusomhet og mange flere. De kalte for etableringen av Paraben Gratis kosmetikk, og grusomhet-fri kosmetikk.

EU: Et perfekt eksempel

EU er en politisk og økonomisk union av 28 medlemslandene i det europeiske kontinentet. Foretaket hadde etablert et indre marked Normaliser lover og regler. Det inkluderer høyt utviklede land med store og lønnsom marked blant sine rekker.

I dette store foretaket, har ulike dyrs rettighetsgrupper sentrert deres barrage av offentlig protest og intens lobbyvirksomhet for grusomhet-fri og Paraben Gratis kosmetikk perpetuating unionen å forby salg og forbruk av kosmetiske produkter enn grusomhet-fri og Paraben Gratis kosmetikk.

Med forbudet utstedt i mars av 2013, tillates bare grusomhet-fri kosmetikk i EU-markedet. Ingen vil kunne gjennomføre nye dyreforsøk og de kan bare bruke tidligere testet og utprøvd trygge ingredienser.

I lignende notat, for å ha Paraben Gratis kosmetikk, hadde EU forbudt bruken av fem parabener (isopropyl-, isobutyl, pentyl- og benzyl estere av 4-hydroxybenzoic og deres salter). Videre, de er å senke tillatt maksimal konsentrasjon nivået for butyl- og propylparaben.

Gruppene bak paradigmeskifte EU arbeider hardt for å replikere sin innsats i å fremme Paraben Gratis og grusomhet kosmetikk over hele verden. De er bremse få trekkraft og massiv støtte. De har startet kampanjer i India, Kina og mange andre land. Snart vil markedet være fri for disse usunne produkter og bli oversvømmet med Paraben-fri, og grusomhet-fri kosmetikk.