Mote

Hvordan lage winter dressing elegante

Vinterværet kan være plagsom, spesielt når du prøver å se fasjonable til tross for kulde. Det finnes måter å holde varmen og ser elegant, det har å gjøre med lagdeling, motetilbehør (som også tilfeldigvis være varm og koselig), og selvfølgelig utallige skjerf kombinasjoner.

Lagene er alltid en fin måte å holde varmen, samt presentere så mange fasjonable brikker som mulig uten å gå overbord. Løs jakker ser flott om du gir t-skjorter noen lagt vinter livet av layering dem justere til kaldt vær eller doble det opp over en søt flanell knappen ned. Jakker er et flott tillegg til ethvert antrekk og varm å støvel. En nøytral, løst sittende cardigan går med omtrent alt, og kan brukes i en rekke måter, enten det er over en kjole med en elegant midjebelte eller en koselig thermal. Uansett hva kombinasjonen eller anledningen, de er sikker på å holde deg varm og søt. Bortsett fra nøytrale toner, kan en dristig cardigan også live opp et antrekk, så sørg for at du har minst av disse som godt å bedre tilpasse enhver anledning.

Rør skjerf kan er en annen flott vinter stift og slitt med en rekke ting eller lagt til nesten alle antrekk. Avhengig av stilen, fargen, skrivere eller noen fet pynt som paljetter eller litt gnisten, kan rør skjerf fungere som et tilbehør som et skjold mot kulden! Selv sammenkobling tube skjerf med en løs cardigan vil sikre at du er elegante, samt komfortable. Par en fet tube skjerf med en nøytral løs cardigan, eller omvendt. Mikse og matche og lage så mange antrekk kombinasjoner som mulig, og du vil bli satt for helheten av sesongen.

Nå, la oss ikke glemme om store håndvesker. Selv om de ikke nødvendigvis hjelpe holde kulden, de definitivt hjelpe alt av tilbehør som du må klare mot disse vinter vinder: hansker, hatter, øreklokker, skjerf, navnet du det! Plus, store poser eller bæreposer ser flott med fyldigere vinterfrakk, uansett hva din alder. Par noen av disse stifter vinter elementene med alt fra din garderobe å gjøre det vinter-vennlig, eller bedre ennå, du kan lag og bruke dem samtidig å kunne trekke av at koselig vinter elegant stil og viktigere i total komfort.