Mote

Ideer for tradisjonelle bruden

"Klassisk" er alltid i stil, og har et tradisjonelt bryllup vil sikre at den spesielle dagen vil bli husket som elegant og tidløs i årene som kommer. Mye av det som gjør et bryllup tradisjonelle kunne komme fra din egen familie. Tradisjoner er toll gått ned fra generasjon til generasjon, så det beste stedet å sette din severdigheter for ideer ville være å først tilnærming din egen familie (og selv storfamilie) og be om siste bryllup! Rifle gjennom dine foreldres bryllupsbilder, spør dine besteforeldre hva de gjorde for å forberede sine bryllup og hva varig tradisjoner var allerede i sted at de også tok del i på deres spesielle dag. Mange tradisjonelle bruder fastsette å bruke tradisjonelle bryllup til ære for kjærligheten som har produsert de kjenner og elsker i håp om at den samme kjærligheten vil fortsette i sitt eget ekteskap-å-være.

Utover familiær eller kulturelle tradisjon er et tradisjonelt bryllup også elegant og tidløs. Videre klar elegansen til et tradisjonelt bryllup, gå med velprøvde design for din brudekjole og valgte brudepiker kjoler. White har vært den tradisjonelle bryllup fargen siden dronning Victoria ons til prins Albert i viktorianske England (et styre som ville også bygge inn mange andre ferie tradisjoner), så en hvit kjole med formelle tog og lange, elegante slør skal aktivere udødelig følelsen av tradisjon. Velg en elegant stil for din brudepiker kjoler slik at de også vil se tidløse (og vil applaudere valget for kjolen de vil være seg hele kvelden!),

En nøytral fargepalett sikrer at alle tradisjonelle bryllupet er preget. Mild farger er også oppmuntret, som gull, silvers eller undervurdert blues, rosa eller rød og legge til en klassisk følelse samlede innredning. Husk også at gamle gammeldags bryllup ikke var alltid holdt i en resepsjonsområdet. Mens en elegant hotell eller gjestgiveri kan gjøre et klassisk sted, også vurdere utendørs områder eller selv en naturskjønn bakgård. Valg av en arena kan også avhenge av din egen familie tradisjoner, så pass på å holde dem i tankene også.

En tradisjonell bryllupsfeiring er klar og følger vanligvis en generelle mønsteret. Den begynner med en cocktail time, fôring gjester med horsd'oeuvres og drikke mens de venter på main event. Som i slutten av vielsen, hilse bruden og brudgommen vanligvis gjestene som de kommer inn viktigste resepsjonsområdet, hvor de vil avvente en sit-down middag. Ikke glem morsommere tradisjoner, som de beste mannen og forlover steker til bruden og brudgommen, samt taler fra de vakre nygifte seg. Og selvfølgelig, feire ved å danse hele natten!