Mote

Måter å bruke et skjerf

Skjerf er, og sannsynligvis vil alltid være, en stor mote må-ha gjennom historien og gjennom flere tiår. De har sett mer reincarnations og nytolkninger enn sannsynligvis noen andre tilbehør finnes. Noen av oss tror kanskje at skjerf er en måte å holde oss varme i vintermånedene, men vet vi hvor mye potensiale disse mote elementer er virkelig? Avhengig av stilen din skjerf er det sannsynligvis hundrevis av måter du kan binde et skjerf rundt hodet, nakke, skuldre og selv kroppen, enn du trodde mulig.

Skjerf kan være en livredder på en dårlig hår dag. En tynn eller bomulls skjerf kan brettes eller samlet for å lage en provisorisk hodebånd i en fei flyaways eller fet, uvaskede røtter. Om slitt som en rett hodebånd eller en retro Rosie Riveter utseende hvis du binde den på toppen, en hodebånd er en av de enkleste og mest allsidige måtene å ha et skjerf (og ikke minst, er alltid ganske nyttig, også!).

Nakke og skuldre er noen av de mer gå til måtene å ha skjerf, spesielt i løpet av høsten og vinteren sesonger. De fleste lange skjerf kan manipuleres og ertet i en rekke stiler rundt halsen eller skuldre. Ved å knytte veldig endene av skjerf sammen og looping det to ganger over hodet, har du en uendelig skjerf! Bortsett fra bare draping skjerf over skuldrene eller bryte det en gang rundt halsen (som er alltid perfekt gode måter å ha skjerf hvis du velger) er det mange andre måter å gjøre dette. Etter gjennomfører et enkelt Googlesøk, vil du finne artikler og hvordan-til er tall som 30 eller flere måter å knyte et skjerf rundt halsen. Det er selv nevene opplysende YouTube videoer viser deg hvordan å gjøre det, trinn for trinn.

Ikke glem, skjerf kan brukes overalt. Selv om det er kaldt og vinterlig nå, er skjerf også stor om våren og sommeren. Lett chiffon skjerf kan fremheve alle antrekk også, og selv når det er altfor varmt, de kan være bundet og drapert som badedrakt wraparounds eller selv provisorisk skjørt!

Mulighetene er uendelige. Skjerf er en av de mest nyttige motetilbehør tilgjengelig der ute. Ikke bare gjør de legger til enhver ensemble, men de tjener noen svært nyttige formål for.