Mote

Gjøre opp og tilbehør for enhver anledning

Den sanne skjønnheten sminke og motetilbehør kommer fra deres ren allsidighet. Alternativene lage utallige kombinasjoner, men problemet med sminke og tilbehør er at de kan kjøre opp en høy regning, så hva er en jente å gjøre? Det er noen stiften elementer som kan være formet for å passe ethvert antrekk på enhver anledning.

Svart eyeliner er ekstremt allsidig. En blyant eyeliner, helst en som er vanntett, kan brukes på flere måter. En blyant liner som går på jevnt kan imitere stilen til en flytende eyeliner og vil bo i ønsket stil hvis vanntett når det setter. Avhengig av anledningen, kan du bare linjen øynene, tegne bevingede vippene eller gni ut mens blyant er fortsatt friskt på øynene for det sexy, klassiske smokey eye utseendet. Det kan være slitt tydelig eller aksent med en shimmery øyenskygge.

Mascara er også en må-ha makeup stift. Om du kommer stort sett nakne eller sportslige en modig øye og kanskje leppestift, mascara er en nødvendighet. Tykk vippene sammen med en fet kan fremheve dine øyne uten å bli for fet eller tar fra leppe farge.

Rød leppestift er alltid en god investering. Velg en nyanse som passer best din hudtone og holde den i hånden. Litt red kan lyse opp litt hvis du avgjøre å gå det meste au naturale eller kan legge til noen oomph til en mascara ville øye eller vinger lash. Vær forsiktig med å blande en fet lepper med fet øyne, så Velg en til å spille avhengig av din ensemble eller anledning.

Når det gjelder motetilbehør, er det ikke noe mer allsidig enn chiffon skjerf. De kan brukes i et uendelig antall måter, og de kan også brukes som wrap-arounds eller selv provisorisk skjørt. God ut skjerf, eller i din favoritt farge eller en du bruker ofte, er en stor stift for alle garderober. De kan opp-dress et hverdagslige antrekk eller kompliment noen dressy ensemble.

Noen av disse elementene kan brukes i utallige måter, men er den mest allsidige. De kan brukes for hver dag eller for en kveld på byen avhengig av hvordan du kombinere dem og hva du bruker dem med. Ingen garderobe er virkelig komplett uten disse, og mens andre makeup elementer og motetilbehør er store, disse kramper er alltid i stil.