Mote

Ordne Babyklær i skapet

Babyklær er ikke de enkleste elementene i verden å ordne i skapet. Babyklær er så liten gjør dem vanskelig å få på en kleshenger, og så når du får dem på hengeren skapet stangen kan være for stor for liten hengeren.

En ting du kan gjøre for å hjelpe deg med å ordne Babyklær i skapet i rommet er å installere noen hyller i skapet. Du så kjøpe noen kurver eller plast beholdere å gå på hyllene. Du kan plassere Babyklær i disse hyllene, tilbehør eller selv deres sko. Hvis du får beholdere med lokk på dem. du kan selv ta klær med deg når du reiser.

En måte å holde tritt med liten liten sokker som samsvarer med den søte antrekk er feste sokker til samsvarende antrekket. Bruk små sikkerhetsnåler og pin sokker på innsiden av antrekket til en sem. Dette vil holde deg fra å etablere pin-hull som kan vise, og vil tillate deg å alltid ha matchende sokker lett tilgjengelig.

Noen mødre sett lite kjoler i plastposer, som renseri poser, til å beskytte dem fra å bli knust, eller utvikle skitt linjene fordi de var i skapet i lang tid. Disse plastposer kan knyttes nederst så de skaper en beskyttende luftboble rundt klær.

Du kan ta gallon størrelse plast lagring vesker og plassere en liten antrekket, med passende tilbehørsartiklene inni. Deretter kan du legge disse posene på sokkelen av skapet eller strategisk plassering hull i toppen av posen kan du bruke en voksen størrelse kleshenger levere klær fra skapet stangen.

Du kan bruke tre klær pins som du bruker til å henge klær klær linje, knytte disse små plagg til voksen størrelse klær kleshengere. Du kan strekke litt klær slik at de passer på disse store hengere, men du kan bruke klær pins for å holde dem på hengere.

Liten kroker kan plasseres på veggene i skapet slik at små hengere kan henge det, eller du kan installere en mindre klær stang like nedenfor er i skapet. Dette vil tillate deg å bruke baby hengere. Hvis du plasserer mindre stangen om halvveis mellom eksisterende stangen og gulvet som barn aldre vil de kunne nå sine egne klær.