Mote

Ting du bør unngå når shopping for Babyklær

Når du handler for Babyklær, er det mange forskjellige ting å se og ting å unngå. Fordi Babyklær er svært forskjellige fra voksen klær, må du kanskje revurdere måtene som du handle, men når du har vært kjøpe Babyklær for en stund, vil det bli mye mer som andre natur til deg. Hvis du fortsatt usikker på hva du bør unngå når shopping for Babyklær, kan du lese artikkelen nedenfor for å utforske noen av de viktigste tingene å styre klar av når shopping klær for babyen.

Syntetiske stoffer

Babyer har veldig delikat hud, og klær som du kjøper må gjenspeile dette, ellers de kunne ende opp gir barnet en smertefull utslett. Unngå syntetiske klær er spesielt viktig hvis barnet ditt har hatt mye trøbbel med eksem eller andre hudproblemer. Syntetiske stoffer er ikke så god som bomull eller andre naturlige materialer er tegning fuktighet fra babyens hud, og så barnet ditt kan bli klam i disse typer stoff. Dette vil gjøre dem svært ubehagelig og opprørt.

Knapper

Selv om små knapper og lignende elementer kan se svært søt, er det en dårlig idé å ha sy på knappene på et antrekk for en baby. Når de når en viss alder, babyer er overraskende flink, og de kan enkelt legge tilbake knappene fra klær. Disse knappene kan også falle av lett, hvis de blir fanget på noe mens babyen sprellende rundt. Når en knapp er løs, blir umiddelbart kvelende hazard. Derfor er det tryggest å unngå å gi barnet klær som har unødvendige knapper, til de er minst 3 år gammel.

Grov søm

Grov søm på Babyklær kan irritere babyens sart hud, så sjekk alle klær for grove flekker før du kle på din baby. Hvis babyen holder gråt, og du vet ikke hvorfor, når sømmene i sine klær å se etter områder som kan være irriterende dem. Ta spesiell bekymre med sømmene rundt etikettene.

Lace

Blonder produkter bør bare velges i svært spesielle tilfeller, fordi fingrene av svært små babyer kan sette seg fast i delikate blonder, som vil enten resultatet i baby skade seg eller rive blonder og ødelegger antrekket.

Velge Babyklær som er enkle å ta vare på og ikke være farlig for babyen.