Mote

Dream catcher halskjeder og sølv smykker

Opprinnelse

Hvis du fanget noen seg et 'dream catcher halsbånd"og du er ny på dette stykke smykker, kan dette hjelpe deg. Dream catcher halskjeder er en håndlaget pynt som har en løs web vevd på en bøyle. Veving av nettet gjør en symmetrisk web som er kjent som 'Dreamcatcher' symbol. Kjedet stammer fra indiansk stamme kalt 'Ojibwe'. Dreamcatchers var opprinnelig betraktet som et symbol på de indianske stammene. Senere, når legenden om symbolet spredt, dets betydning endres.

Betydning

Drømmen fanger brukes til å avverge vonde drømmer eller mareritt. Ifølge legenden innfødt Internett i dream catcher fungerer som en sil. De vonde drømmene er fanget i nettet mens bare god drømmer kan passere. Derfor angir bare gode tanker våre sinn. Tradisjonelle dream catcher kjede består av en ståltråd som gjør løkken. Loop er innpakket i et bånd som strengene er knyttet. Strengene er deretter Inter-vev og Internett er dannet. Kjedet kan være prydet med fargerike perler eller fjær. Denne unike kjede er tilgjengelig til rimelige priser på alle ledende online shopping nettsteder som Amazon, eBay osv. Dream catcher kjede kan være sammen med bohemske kjoler eller formelle skjorter. Det fungerer som en attraktiv stykke tilbehør og blander seg med de fleste drakter.

Designer sølv smykker

Designer sølv smykker er alltid i mote. Det er en moten angivelse for alle aldre og regnes som den nye-alder smykker. Dette sølv smykker er mer budsjett smykker, og det er spesielt en hit med midten inntekt kundene.

Opprinnelse og betydning

Opprinnelig ble sølvsmykker gjort med sterling sølv som er en form av rent sølv legering. Denne formen for sølv brukes til å lage smykker og bestikk. Silver å være lett formbare, sølvsmeder kan lett mugg det til enhver stykke smykker. Dette bidro til utviklingen av linje av smykker. Sølv, blir et metall har funnet for å ha rensende egenskaper. Det antas å ha en positiv energi og gir kroppen en følelse av indre fred. Sølv smykker har blitt slitt gjennom tidene til sal av onde energi og alle overnaturlige vesener. Også sølv blir en mykere metall enn gull og platina, er ideelt for sensitiv hud. Den vanligste av designer sølv smykker er laget med sterling sølv.

Øredobber og ringer er produsert i de fleste overflod med denne sølv. En sølv anheng samsvarer med gull og kan være prydet med andre edelstener som perler og andre gems osv. Designer sølv smykker er lett tilgjengelig i alle ledende smykker butikker og nesten på alle ledende online shopping portaler. Dette smykker er mindre prangende kan lett bli sammen med noen stykke klær. Det er mest ideelle for office eller formelle slitasje. En designer sølv anheng kan være sammen med designer sølv perle øredobber for en kveld kjole.