Mote

Kle godt med denne mote råd

Mote stiler kommer og går. Dette betyr at det er opp til deg å velge hvilke trender du vil følge. Les videre for noen gode forslag til å holde deg fasjonable.

Vesken skal koordinere med resten av antrekket ditt, inkludert andre poser som du kan bære. Dette betyr at du bør ha et samsvarende sett med en koffert og vesken hvis du bære dem begge samtidig. Unngå flere bæreveske samtidig.

Vær forsiktig når du har disse sexy ren bluser eller kjoler. Noen områder av kroppen din trenger å være privat når du er offentlig, eller du vil bare se trashy.

En nyttig mote råd er å sørge for at du alltid ser ut for nye stiler. Du kan være i loop ved å abonnere på et par morsomme motemagasiner. Magasiner skal være din beste venn fordi de sannsynligvis har informasjonen du trenger.

Opprette et utseende som er spesifikk for deg. Masse folk Følg publikum, men de som er virkelig originalt er de som kommer opp med sin egen stil. Dette kanskje ikke fungerer for alle, men hvis du føler at du kan håndtere det, folk vil beundrer deg for å gjøre dine egne ting.

Pare ned antall varer du har i din makeup tilfelle. Velg produkter du elsker med et utvalg av sesongen-spesifikke farger. Vær sikker på å ha farger for natt og dag slitasje. Når du åpner sminke, kan det ødelegge, så vil du lagre det hjemme. Verre, denne makeup som har sittet rundt kan være skjuler bakterier, så ikke bruk en makeup som er ubrukt for måneder.

Prøv å bruke en fuktighetskrem sjampo og balsam for krusete hår. Det setter et lag av beskyttelse rundt hår cuticle så den ikke absorberer mer fuktighet. Unngå ingredienser hvete eller ris som finnes i mange volumizing produkter.

Hver kvinne trenger noen mote grunnleggende i skapet. Kjole slacks og golfhåndkle jeans er to verdigjenstander alltid ha. På toppen av det, skal ingen kvinne være uten en svart cocktail kjole.

Være oppmerksom og bevisst din kroppsbygning egenskaper og ikke så ønskelig attributter. Petite? Se etter montert stiler og myke stoffer som enlongate kroppen din og gi deg noen bulk. Hvis du er større på toppen, prøv å finne andre stykker som vil ta oppmerksomheten av bust linje. Kvinner med pære-formet tallene skal bruke vanlig klær på toppen og mørkere klær på bunnen.

Være sære i din egen måte. Du kan sikte å ikke samsvarer med vilje og bruke sko som ikke samsvarer med antrekket ditt. Å være perfekt er umulig, slik omfavner litt kaos i utseende kan hjelpe du skiller seg ut fra mengden.

Stort hår er ut, så ikke erte den. I tillegg kan du unngå styling håret på en måte som fører til ulike teksturer. Du vil se ubesluttsom i stedet for unike og irritabel.

Du bør alltid være åpen for eksperimentering når det gjelder mote. Du er ikke sikker på om noe kommer til å se flott før det er på deg! Utveksling av brikkene dine klær er en flott måte å til eksperimenter med farger og stiler. Du kan opprette et unikt utseende ved å ha unike.

Du trenger ikke å gå tapt i forhold til mote lenger. Det er en rekke stier til stor mote forstand, og ta en av dem vil hjelpe deg å holde tritt med dine venner. Hold informasjonen i denne artikkelen friskt i minne som du revolusjonere ditt bilde.