Mote

Hva betyr termene mote moter, trender og klassikere?

Mote kan være en ustadig verden. Noen kommer og går raskt. Noen opphold for en kort besøk og noen blir vår nye beste venner.

Når du forstår hvordan mote fungerer, kan du lære å lage klokere mote valg.

Moter er mote som kommer og går raskt, vanligvis i en sesong eller et år. De er stiler som appellerer til en liten gruppe av kvinner. Det meste rettet mot unge, gjentar de i lange sykluser. Unge kvinner ser dem som noe nytt å eksperimentere med mens eldre kvinner si vært der, gjort det og vanligvis ignorere dem den andre eller tredje omgang. Militære stiler er et eksempel på en måte kjepphest.

Trender er mote som ønsker et kort besøk, gjennomsnittlig tre år, men kan bo noen år lenger som besøkende som velger å forlenge sitt opphold i ditt hjem. Det første året vil være mer extroverted og dramatiske versjonen av moten. Det vil være tonet litt i de neste årene. Dens oppholdet avhenger av detaljhandel.

Et eksempel på dette er gjeldende farge blokkerer Trend som er i sitt andre år. Kort foran og lenge tilbake skjørt er en annen. Denne trenden er i sin døende scener som det går svært konservativ med bare en liten variasjon mellom for- og baksiden hem å lokke eldre kvinner å kjøpe inn i trend.

Klassikerne er favoritt stiler som har eksistert i mange, mange år. Fordi deres stiler passer de fleste kvinner, har de blitt klassikere. Disse inkluderer prinsesse linjen fra ermhullet, blyant skjørt, drapert og hette necklines og foran buttoned bedrift dress. De kan bli kjedelig og skape et inntrykk av en dowdy kvinne fast i en time warp. For å få mest mulig fra dem i dag, enten de trenger å være en base som moderne topper og jakker legges eller de må gjøres i interessante stoffer eller laget med små variasjoner i stil.

Moderne klassikere starter som trender. Salget av dem soar som kvinner i alle aldre, former og størrelser omfavne dem. Designere for personmarkedet er en vinner. Crossover topper, prinsesse linjer fra midten av skuldre og drapert jakker er eksempler. De ble moderne klassikere fordi de kan bli re-oppfunnet i litt forskjellige og smigrende varianter år etter år. Moderne klassiske stiler er ikke statisk. De holde utvikling.

Moter er vanligvis for Extroverts. Trender start for Extroverts og deretter få tonet ned for Introverts. Moderne klassikere både Extroverts og Introverts føler og ser flott ut. Klassikere må moderne sammentellingene å opphøre seg fra tilværelse dowdy.

Tilbehør som sko og vesker har også moter, trender og moderne klassiske varianter.