Mote

Fordeler og ulemper av gjeldende grafisk stil trend

Grafikk er tilbake på moten. De er en Trend som har eksistert et par år, og trolig begynner å fade om slutten av 2014. En siste Myer katalog brukes disse ordene når reklame noen grafisk stil kjoler - ' Clean og grafisk i form og farge. Disse tidløse stykker mener en god pris per vare. "

Er det markedsføring hype eller er grafiske stiler virkelig tidløse stykker? Fungerer grafikk for deg?

Tidløse stykker er klassikere som passer fleste kvinner og kan brukes fra år til år uten å se datert. Trender er stiler, mønstre eller farger sist fra ett til fire år og deretter forsvinner før de er fortolket for neste generasjon av unge kvinner. Trender kan være sesongbetont, eller bli sett hele året.

Les videre for mine vurdert observasjoner balansert for å lage en mer beslutning.

Hva som fungerer

Grafikk fungerer best som tidløse stykker når de er varianter av svart-hvitt og når andelen svart til hvit er minst to tredjedeler svart til en tredjedel hvitt.

Beyoncé blitt fotografert seg en grafisk print. I hennes svarte og hvite antrekk er heldekkende hvit delen over midjen og på siden av kroppen bare. Det er også slanking som den hvite delen er litt utenfor sentrum og ikke dele hennes overkroppen i halvparten. Alt annet i antrekket er svart så du konsentrere seg om jakt på slanke hvite delen. Halskjeder arbeider ikke ofte med grafiske stiler. Beyoncé har klokt slitt to slående svart / hvitt armbånd som koordinere men dominerer ikke hennes grafisk design.

Jayson Brunsdon har designet en grafikk-stil svarthvite kjole som fungerer bra fordi de hvite delene er smale. De går over toppen av kjole og kurven stopper på hoftene langs prinsessen. Dette slims midriff og midje. Det er litt uvanlig. Jeg ville Velg tilbehør dette også med en slående grafisk armbånd. Du kan ha en grafisk stil tilsvarende svart-hvitt veske eller grafikken skrives ut sko.

Det er subtilitet av design som kan gjøre noen grafiske stiler i tidløse stykker. Når trenden har forsvunnet, på grunn av sin slående natur ville jeg holde disse elementene for sporadisk slitasje.

Grafiske stiler i vesker, sko og smykker er tidløst som de kan legge til individualitet til en helt svart eller alle sterke farget antrekk. De er perfekte for kvinner som liker å legge til en touch av den dramatiske klærne de bærer.

Hva fungerer ikke

Grafikk er trender når de inkluderer tre farger eller når andelen svart til hvit er halv og en halv.

Myer sitat ovenfor refererte til en Jane Lamerton kjole som inkluderte fargene i svarte, hvite og grønne og grafisk design inndelt foran en kontrast farge halv og halv design. Design var slående. Slike grafiske stiler er ment for effekt: så du kan enkelt få lei av dem etter et par slites. De er designet for Extroverts og de som liker høy kontrast Dressing. Denne kjolen er en stor kostnad per vare hvis du kjøper det tidlig i utviklingen og bruke den en rekke ganger for effekt.

Husk at vi er alle sett fra baksiden samt forsiden. Dette er hvor grafikk ofte fortsette stilen. Kontroller om stilen er for mye eller lite flatterende for deg.

For å oppsummere

Trender har en begrenset levetid. Grafiske stiler er en mer fleksibel trend enn andre som de kan tolkes mange måter. Hvis komponenten svart av grafisk stil dekker mer enn to tredjedeler av antrekket, så har den potensial til å være tidløs. Hvis komponenten svart halvparten eller mindre av fargen på forsiden av antrekket, behandle den som en begrenset levetid trend.

Vite budsjettet og vet hvor lenge du holder klærne før du setter dem. Også vurdere hvor ofte du vil bruke dette elementet. Hvis du bruker det mye på Trend, er det god verdi. Hvis du vil beholde klær lenger, velger du en enkel eller interessant variasjon som kan være accessorised på flere forskjellige måter.

Grafisk stil sko, håndvesker, halskjeder, armbånd og øredobber er tidløst og kle opp massevis av klassisk moderne og grunnleggende klær.