Mote

Hvorfor fargene du kan jage folk bort?

Mange kvinner kle ubevisst og la Vær bestemmer deres holdning og farger for dagen.

Når været er foranderlig, er det lett å bære kjedelige farger som reflekterer vårt miljø og lurer på hvorfor vi føler følelsesmessig tappet på slutten av dagen.

Mange kvinner reagerer til situasjoner og farger rundt dem, men smart kvinner gjøre ikke det. De velger sine farger og følelser for dagen. Det valget kan ikke alltid være fengende og positiv, men det er en betraktet som valg.

De fleste kvinner kle ubevisst. Noen kvinner har en garderobe full av én farge, vanligvis trygt svart, men jeg vet en kvinne som bare bærer røde. Andre kvinner kan ha masse farger men ha bare 20% av dem. Endelig noen kvinner bare ta og slitasje dette vil klær.

En fersk undersøkelse uttalt at kvinner bruker lengre komme kledd for å gå ut med andre kvinner enn de gjør for å gå ut med sine partnere. Jeg tror at barnet Boomer kvinner ta mer tid å kle for å møte nye folk enn møte gamle venner eller gå ut med sine partnere.

Sannheten er ikke hva noen andre forteller deg. Det er når du er enig med hva noen andre forteller deg. Så er her noen av mine innsikt i hvordan du kan jage folk bort av fargene du ubevisst velger å bære. Velg din sannhet.

Fargen er et språk

Jeg har lest og tror at vi har syv hjerner. Bare én av dem tar ordene. Noen ganger denne hjernen tolke visuelle og emosjonelle signaler eller språk, og oversette dem til ordene. Andre ganger får vi hjerte og intuisjon meldinger i et språk som vi ofte ignorere eller undertrykke. Farge snakker alle språkene. Hva vi slitasje, og hva andre ha bevisst eller koble ubevisst til disse visuell, emosjonell, hjerte og intuisjon språk. Vi har lært over tid å tolke farge som følelsen blå ser rødt eller være solrik gul.

Ulike kulturer har også festet ulike positive og negative assosiasjoner og følelse farger. Være klar over dette når du reiser eller har personlige eller forretningsmessige omgang med andre kulturer. Du kan slå dem ubevisst til deg eller mot deg.

Så er det fem Element farger av Feng Shui, Rainbow Chakra fargene, fargeterapi, Angel fjær farger og resten. Du kan være helt forvirret.

Bevisstløs Dressing

Som min innledende Vær analogi, for mange av oss kjole og leve på auto-pilot. Vil du endre dressing å blande med været? Går du mono-farge fordi det er trygt? Du ubevisst kle å tekkes andre eller ikke irritere eller ut glans dem?

Ditt ubevisste fargevalg kan faktisk frastøte de du ønsker å tiltrekke de ikke følelsesmessig kobler med virkelige deg. Din fargevalg kan også ta masse folk som er tappe din livsenergi med sine utfordrende følelsesmessige problemer.

Til slutt kan du også ubevisst gjøre det til andre ved å velge, kjøpe og imponerende din personlighetstrekk på dem. Vi hevder ofte vi gjøre det i kjærlighetens navn.

Bevisst Dressing

Livet i dag er en ekte smørbrødbord, og du er overbelastet med valg. Mitt råd er-

(1) Velge ett system farge tolkning og feste med det. Det er mange veier som fører til samme resultat.

(2) Hvis du har en personlig fargepalett, må dette rådet på fingertuppene. Lese beskrivelser av fargeeffekter på baksiden av Favorittfargen chips å se hvilken type mennesker du tiltrekke seg. Se på andre farger i paletten, og se hva du mangler som du kan legge til livet ditt.

(3) Lære å stå opp for deg og bruke farger som fullt ut uttrykke hvem du er. Gi din kjære og andre sjansen til å verdsette virkelige du ikke late deg.

(4) Så la andre voksne alene. Få dem til å kjøpe sine egne klær. Det sparer deg tid og lærer deg at vi er alle forskjellige, og det er OK.

Siste ord

Det er grått og regner igjen, men jeg bryr meg ikke. Jeg valgte denne morgenen å ha rødt. Jeg trenger å føle seg aktiv og få denne artikkelen skrevet. Hvilken farge har du i dag og hvorfor?