Mote

Hvordan bruke tilbehør som alltid ser moderne og stilige

Har du noen gang lurt på hvorfor noen kvinner alltid ha tilbehør som ser koordinert og stilig? Det er ikke så vanskelig som du tror.

Den gamle regelen av seg matchende tilbehør sett har gått. Den dato som gamle og gammeldags. Bærer hvert stykke separat med andre tilsvarende fargede brikker vil modernisere utseende og utvide tilbehør alternativene. Iført tilbehør vil gi deg en moderne og med det kant

Les videre for hvordan du kan kombinere tilbehør slik at de koordinere stilig måte.

Regel 1 - alltid ha tre stykker når det

Når det er viktig for deg å se og føles bra, er tre det magiske tallet. Wedding, teller engasjement og eternity ringer og ren klokker ikke. Sorte sko og vesker er nøytral og ikke bli inkludert i formelen. Alle disse er bakgrunnen grunnleggende.

Regel 2 - tror av tilbehøret som en familie

Tenk deg tre tilbehøret er en mor, datter og sønn eller en stemor, datter og sønn. Dette vil minne deg fargene eller design relatert til hverandre. Mor eller stemor er relatert til den største eller mest fargerike tilbehør du bruker. Sønn og datter er to mindre stykker. De kan være samme størrelse eller en større enn de andre.

Variant 1 - mor, datter og sønn

Mor stykket er det skiller seg ut eller største tilbehøret. Dette kan være en kjede, belte, lyst farget eller mønstret sko, skjerf, store øredobber eller en vakker brosje. De to andre delene du legge er barn. Tenk på datter som matchende farger, design og mønster av moren, men mindre. Tenk på sønn som forskjellige og mindre men fortsatt knyttet til familien.

Forklare det med en av mine familiens sett. Jeg har en matchende halskjede og øredobber i svart, hvit og blek fuchsia rosa som representerer mor og datter fordi de samme fargene og stilen og derfor knyttet til hverandre. Når jeg bærer disse sammen, vil jeg legge til min fuchsia ring som er en helt annen stil. Dette representerer sønn fordi det er i samme rosa familie men dypere farge. Det går med dem, men tilsvarer ikke dem nøyaktig.

En farget eller mønstret veske bare teller hvis du bærer den hele tiden og ønsker det å være mor fokus. Så kan jeg koble min fuchsia veske med en fuchsia ring. Å være i samme farge gjør dem en mor og datter. Dette kan jeg legge min oliven og lilla halskjede eller min svart, hvit og blek fuchsia rosa halskjede ovenfor. I denne varianten sønn er litt større enn datter dvs ringen, men fremdeles inkluderer en av familien farger.

Du kan gjøre dette med utskrifter av iført en dyr ut belte som representerer moren, en smal dyr ut armbånd å representere datter og svart armbånd eller små til middels øredobber å representere sønn. To sønner aksepteres hvis de følger den familien fargetema.

Variasjon 2 - stemor, datter og sønn

I denne varianten, de to mindre biter som representerer den sønn og datter er i samme farge eller stil familie og stemor er helt annerledes og en kontrast til dem. Et eksempel på dette kan være seg svart og hvit bangles med svart-hvitt øredobber og et middels til stort rødt belte eller røde sko. Hvis du vet hvilken fargene utfyller hverandre, kan du ha to mindre elementer i ensfarget og stå ut brikke i gratis farge. Et eksempel på dette ville være når jeg bærer mine oliven øredobber med min oliven Peridot ring og en standout lilla halskjede eller skjerf.

Hvis du vet fargene som gjør deg ser fabelaktig, det lønner seg å kjøpe tilbehør i varianter av disse farge slik at du kan bære ulike familie kombinasjoner.

Konklusjon

Utnytte denne nye moderne tilbehør regelen og tror mor, datter og sønn eller stemor, datter og sønn dvs en stor med to mindre biter, samt to matchende og en koordinert. Vil den alltid arbeide og du vil se elegant og moderne.