Mote

Det er en veske å kompliment alle kroppsfasong

En veske er "bare" en motetilbehør, men det kan gjøre underverker for å kompliment din kroppsform av accentuating det du vil fremheve og skjule hva du vil skjule på kroppen. En veske har en nesten magisk evne til oppmerksomheten til alle deler av kroppen som den treffer.

For eksempel plukker en kvinne som ønsker å vise fram hennes slank midje en modell med skulderstropp at bunnen av posen å treffe midjen. En kvinne som ønsker å flaunt hennes cleavage, plukker en modell med kort stropper som ligger rett under armhulen.

Det er to viktige ord når det gjelder å velge en perfekt bag: andel og kontrast! Husk dette når du ser etter en veske som vil fullføre antrekket en best mulig måte!

Som en tommelfingerregel, bør en pose ligge i en kvinnes kropp. Hvis det henger lavt eller for høyt, vil det se vanskelig. Hvis du har store hofter, vil du unngå modeller som har lange håndtak, fordi en pose som sitter på hoftene vil legge ekstra volum til at området. Hvis du har en stor byste, og ønsker å trekke oppmerksomheten bort fra det området, så vil du en pose som henger lavere.

En bag størrelse bør være i forhold til kroppen: Hvis veske er for stor, det vil overvelde deg og hvis det er for lite det vil gjøre deg se større. Hvis du er tykk, se etter en klassisk strukturert pose og unngå trendy slouchy modellene. Omvendt, hvis du mangler kurver, en veske med mykere linjer som visuelt jevner ut din stern, kantete funksjoner vil passe deg best.

Kort kvinner anbefales å bære modeller med lengre stropper; Hvis de er også størrelser, er et langstrakt, silkeaktig clutch eller en høy rektangulære tote med lange stropper det riktige valget. Svært petite kvinner bør holde deg unna stor vesker; en modell som treffer beinet forlenges visuelt du. For svært høye kvinner er en miniatyr kveld bag eller veske en uheldig valg; en tote bag med lengre håndtak er et bedre alternativ.

En veske er så mye mer enn en søt måte å bære nødvendigheter! Foruten å være den enkleste måten å gjøre et fashion statement, injisere litt personlighet i din daglige styling og vedta den siste, eller mer vanskelig og edgiest trender uten å gi hele garderoben en makeover, kan en veske være den beste vennen eller verste fiende av din kroppsfasong.

Bruk denne til din fordel når du velger neste veske: vier spesiell oppmerksomhet til størrelse, lengde, og figur! Det er ikke noe som kan gjøre deg mer satt sammen enn en riktig pose!