Mote

Vinter mote: topp hakke for 2014

Med julen bare noen uker unna, er noen av oss scrambling rundt og gjør at mad dash å finne den perfekte gave. Gaver er ingen enkel oppgave, spesielt hvis du har en beryktet masete person i livet ditt og det er derfor litt hjelp og støtte kan gå en lang vei.

Jeg er sikker du alle godtar, som jeg gjør meg selv, at det er ofte oss mennesker som kan være mest masete av gjengen. Etter år med mottar bånd og sokker med sjokkerende utskrifter og øl briller og spill som vil vi trolig aldri spille; mitt mål er å sikre at du gave giver, faktisk får på rett vei og gi noe minneverdig og verdt i år.

Det er aldri for sent å finne en gave som er verdsatt og viktigst; faktisk brukt og det er derfor jeg har satt sammen mine top picks som vil enten gi deg riktig svar eller minst skyve deg mot den.

Med vinteren godt og virkelig i gang, holde varme er hva teller for selv den mest masete mannen og forhåpentligvis min topp vinter plukker vil hjelpe...

Paul Smith sokker - hvis du insisterende på å gi et par sokker så hvorfor ikke gi en designer par som skrik kvalitet og stil? Paul Smith sokker er laget av myk bomull og nylon og er tilgjengelige i en rekke fantastiske signatur stripe design som er sikker på å endre måten du ser på sokker alltid!

Paul Smith skjerf - lang kjører britiske merket er kjent for sin kvalitet og de elskelige signatur stripene derfor deres utvalg av skjerf er en må ha for enhver mann i vinter. Min personlige favoritt er Marine blandet mønster, ull blanding skjerf, men det virkelig er et utrolig utvalg å velge mellom så du vil lett kunne finne en for deg.

Hugo Boss hals genser - A genser er alltid verdsatt men en stilig, kvalitet designer jumper kan til slutt gjøre deg gave giver som faktisk ga rett. Laget av polyacrylic 50% og 50% virgin ull; Dette er kvaliteten på sitt beste. Min personlige favoritt er å være i denne sesongens hotteste fargen rød men det er mange å velge mellom.

Hugo Boss skinn hanske - en annen Hugo Boss utvalg på listen min, men merker kvaliteten virkelig diskuteres ikke. Hansker er en enkel gave å gi men når av ekte kvalitet og laget med 100% geit skinn som disse bestemt hanskene er; du vil være sikker på å imponere med en gave som vil vare i mange år fremover.

Armani Jeans hette genser - en annen genser på listen min, men dette stakk ut for meg på grunn av sin vakre design, kvalitet og viktige trakt halsen som er ideell for å holde varmen. Tilgjengelig i en rekke farger min personlige favoritt er grønne for sin utandørs preg, men uansett hva du velger, stilen og komforten på sitt beste.

Dette er min personlige valg, men forhåpentligvis, hvis de ikke nøyaktig treffer spikeren på hodet de minst gi deg en idé om hva du kan gi til din kjære denne julen. Tror praktisk med vinterværet, men holde stil og komfort i tankene, og du vil sikkert finne noe som gjør selv den kresne mannen, lykkelig.