Mote

Hvordan bygge en designer garderobe på et budsjett

Designer klær er kjent for sin elegante design, luksuriøse teksturer og overlegen finish. Men gjør prislappen det en "ikke-så-rimelig" alternativ for de som bor på en gjennomsnittlig inntekt. Er det mulig å bygge en designer garderobe uten å bryte banken? ja. Vi vil gi deg tips å kjøpe couture klær uten å betale mer enn budsjettet tillater.

Clearance salg

Den beste tiden av året å handle for designer slitasje er når butikker og lagrer tømme ut sine aksjer. Hver spesialitet butikken og high-end boutique organiserer en klarering salg. De fleste av klaring salg er organisert under ferien eller under festivaler. Hvis du har en favoritt butikken, bør du spørre om tidsplandetaljer klarering salg. Du kan også handle utenfor sesongen.

Auksjonsområder og forsendelser butikker

Auksjoner er en populær shopping trend som utviklet side ved side med Internett. For å forklare i enkle ord, er det en online versjon av bakgården salg og vanlig auksjonssalg. Auksjoner er et flott sted å handle for rabatterte designer klær. Oppføringene inneholder nye elementer og brukte elementer. Mange kunder kaste klær etter bruker dem en eller to ganger. De sende det til sendingen butikker eller sette den opp for salg på nettauksjoner. Hvis du ikke tankene kjøpe brukte klær, er én metode for å kjøpe couture klær på handelen priser.

Når du handler på Internett, bør du foretar transaksjoner med sikre nettsteder. Du bør også kontrollere tilstanden til secondhand klær før du kjøper dem. Du bør også se opp for falske varer. Mange eiere og forhandlere pleier å falske merkevarer på auksjonsområder og sendingen butikker.

Handle på High-end Designer butikker

Ikke mange er klar over dette trikset med å få kvalitet, designer-laget klær på dypt pris kutt. Dette ligner kjøpe direkte fra en fabrikk. Butikkhyllene ligger i industriområder eller ut av byen. Disse varehus selger de samme varer vises på kjøpesentre og butikker i nærheten. I tillegg lager de også siste sesong samlinger og avviser. Besøker disse uttakene betyr reiser noen ekstra miles, men det er verdt pengene og tidsbruk gitt store rabatter er sannsynlig å motta. Du kan starte ved å forberede en liste over designer butikker i og rundt din by eller tettsted og besøke nærmest nærheten.

Teamet opp med selgere

Selgere er de mest kunnskapsrike når det gjelder tilgjengelighet og priser av varer. De vet nøyaktig når det kommer nye aksjer, når prisene vil falle og når man kan sikkert forvente et salg. Ved å samarbeide med selgere, kan du forhindre din favoritt elementer av klær fra piling opp i andres skap. Du kan få backroom og eksempel salg gjennom dem. Spør om du kan abonnere på sine postlister. Du kan også godta for å motta meldinger fra din favoritt butikker. Denne måten vil du bli informert om kommende salg og klaring dager.

Sammen med de ovennevnte metodene, kan du også registrere på over nettsteder. De sender ut e-postvarsler når det er gode rabatter tilgjengelig på designer klær.