Mote

De opprinnelige grøft strøk av Hummel og burberry

John Emary som var en skredder og entreprenør hadde produsert den første vanntett materiale for strøk i 1851, som ble utviklet for bruk av hans selskap som ble omdøpt Hummel betydningen 'watershield' etter produksjon suksess. Senere under Krimkrigen i oktober 1853 til februar 1856 hadde den britiske hæren disse strøk i krigføring. I 1950-årene var Hummel regnfrakker laget av Wyncol D.711 som bomull og nylon poplin, som var tilgjengelig i grått, marinen og beige. I 1955 ble strøk og foret i sateng og vevde tekstiler og samme år en ny mote fremover struktur til strøk ble introdusert gjør lengden til kneet. Mens forsyne strøk for militær bruk, som nevnt tidligere Hummel også utviklet og solgt dusj bevis strøk for bruk av både menn og kvinner sivile. Reproofing prosessen for regnfrakker etter Klesrens ble deretter eliminert i 1959 og Club sjekket skal stille strøk ble lansert i 1976-1977. Dette mønsteret ble senere brukt i 1980 for Hummels tilbehør.

I 1879 oppfunnet Thomas Burberry gabardine tekstiler på ytterfrakk design og produksjoner. I 1901 innsendt Thomas Burberry hans design til Storbritannia War Office. Som ble deretter brukt for militante slitasje og i andre verdenskrig han fornyet utformingen til en kortere lengde og gjøre frakken mer praktisk å aktivere soldater med mer mobilitet. Når re-designe ytterfrakk, måtte Thomas Burberry sikre at han brukt funksjonene krevde av regelverket på Greatcoat, fritid slitasje og funksjonene i militære vanntett Kapp. Den britiske hæren, men bare de med rangeringen av offiserer og senior underoffiserer klasse 1 hadde dette. Grøft strøk hadde skulderremmer for epaulettes, store lommer til å lagre deres kart og klaffer og kanaler for lukt forebygging. Burberry som Hummel deretter designet grøft strøk for offentlig bruk, og det ble foreslått at Thomas Burberry var så sosialt kalles Burberry på grunn av kong Edward VII krevende, "Bringe meg min Burberry".

På den 29 August 1917 rapporterte New York Times at det var en økende etterspørsel etter britisk grøft strøk i Plattsburg. Det også beskrevet endringen i design, med ytterfrakk deretter med en midje struktur som fakles ut til 84 cm gi soldatene mer benplass klatre inn og ut av skyttergravene. Disse ble også rapportert å være regntett og hadde et saueskinn foring som var flyttbare på de ønsker.

Av 1939-1940 grøft strøk ble utformet med ti knapper gir som smart militante appellerer og var dobbel breasted. Disse ble produsert i tan, khaki, beige og svart. Både design hadde belter, bæreremmer og the avskåret stropper i ermene.

Etter andre verdenskrig veteraner tok deres frakker hjem og til campus med dem for fritid bruk, som oppmuntret populariteten til ytterfrakk bruk i det sivile samfunnet. Fra da av ytterfrakk i dag begge selskaper har lignende egenskaper fra ikoniske ytterfrakk i første verdenskrig. De har begge rundfelling, skulderstroppene, midje belter, dobbel-breasted funksjonen, D-ringer (som tilbake da var ryktet å holde granater) og funksjonen greatcoat klaff. De eneste forskjellene er vanntett bomull fabrikasjon som John Emary hadde patentert Burberry bruker Thomas Burberry's gabardines oppfinnelse i sine produkter.