Mote

Typer clutch vesker

En gripe pung er en liten håndveske uten håndtak eller stropper. Dette brukes primært for kvelden slitasje, men de siste årene, mange av disse har begynt brukes i løpet av dagen også. De er tilgjengelige i mange ulike materialer, former og størrelser. Det er noen stor seg hvilke har mer plass ting og kan brukes som dag vesker. Så er det også veldig små som er også kjent som minaudieres eller fransk for mini vesker, som er utelukkende ment for bryllup eller cocktailfester når du ikke trenger å bære for mange ting i vesken. Disse dager det er et stort utvalg av disse purses tilgjengelig i markedet og stiler har utviklet over tid.

Store clutch vesker er vanligvis laget av svært solid og sterk stoffer som Lær, denim, lerret osv. De kan ha en hånd å holde dem eller en klaff på toppen for å holde alt inne sted. En kan clutch av håndtaket eller ved klaff med hånden. Noen av dem kommer med glidelås lommer på innsiden, men avhenger av hvor stor vesken er. Hvis vesken ikke er for stor, er det vanligvis ikke noen ekstra lomme inni.

Mindre clutch vesker har flere valg i stoffer generelt. De kan være laget av sateng, Lær, polyester, chiffon, selv bomull. De er hovedsakelig pyntet med rhinestones, perler og paljetter eller krystaller av noe slag. Nedleggelse på små clutch vesker er en svært viktig del av hele stykket, fordi de er vanligvis laget veldig kunstnerisk og er dekorert med rhinestones og perler. Maskinvaren på vesken passer vanligvis helt, metall på utsiden, nedleggelse, kjeden stropp og rhinestones de samme farge vanligvis.

Gjennom årene brukes disse purses mer av jenter og kvinner likt. De har blitt en svært viktig del av brude ensemblet. De lage flotte gaver til brudepiker også, og kanne kamp til deres bryllup dag kjoler slik at de kan bruke det for den store dagen! Clutch vesker er også et populært tilbehør for prom parter og cocktail kvelder. De lager også flott ferie gaver og Valentinsdag gaver for kvinner. De er lett gaver fordi de ikke er for personlig og kan lett kjøpes for noen du ikke kanskje vet svært tett.