Mote

Vinter motetrender: sokker

Vintersesongen bringer ut mange motetrender som lagdeling, store fargerike jakker og uendelig skjerf; men du vil sannsynligvis aldri tro at en av de største vinteren mote uttalelser og trender er sokker. Sokker er veldig populært i år og vil fortsette å være i vintermånedene. Det er ingenting bedre enn å være fasjonable mens varm. Her er et par av stiler og måter du kan bruke sokker denne vinteren:

Over-the-Knee sokker

Over-the-knee sokker er definitivt i denne sesongen. De har alltid vært der, men ikke fullt så populær som de blir landsomfattende. Hvis du aldri har prøvd er dette ser nå på tide å få motet og se hvorfor det er slik en populær trend i disse dager.

Knehøye gå sokker bra med støvler, hæler og med joggesko - avhengig av antrekket. Flere typer kjoler med knee-highs kan gjøre for perfekte antrekket. For ekstra varme, ha sokker over tights. Blir komfort med bare en liten lår viser er nok til å være sexy, men søte og stilige alt i ett. Du kan finne over-the-knee sokker nesten overalt med flere alternativer å velge mellom som detaljhandel, designer, Skoforretninger og mer.

For en boho-chic, skjegg, sexy, men urbane se velge strikket de i grått, svart, nudister eller brunt. De går med alt og kompliment hver enkelt outfit: shorts & silkeaktig topper eller slouchy gensere, skjørt og sofistikert bluser eller jakker slitt med belte, strikket kjoler eller lange gensere. For mer av en ferie fest kan du gå for svart over-the-knee sokker eller pyntet seg med en svart kjole.

Sokker med hæler

Sokker med hæler er perfekt vinter trenden for 2013. Disse behagelige sexy, morsomme, lekende føtter cover-ups tilbyr uendelige stylingalternativer. Prikker, striper, strømpeholder, skjelett & bein håne sokker, ren, svart, striper, hvit, blonder, pluss så mange flere! Sokker ser fantastisk med heeled sko, tykk tykk seg, stilettos, retten sko, sandaler, peep tå, pumper.

Dette er absolutt ikke en combo for svak til hjertet; Det tar en viss type velbehag og personlighet å trekke den av. Hvis du er typen som bærer svart lærpumps hver dag for å jobbe, så er dette trolig ikke utseendet for deg. Men hvis du føler eventyrlystne og spesielt stilig, så du bør definitivt trekke sokker med hæler når temperaturene slippe.

Utsatt støvel sokker

Merk: støvel sokker er store i år. Den store trenden i år er sammenkoblingen knehøyde eller over-the-knee sokker med lang støvler som rammet under eller like over kneet. Du en god tomme eller to på sokken over støvelen. Kast i miksen teksturerte sokker i grått, kremer og generelt nøytrale farger, med sporadiske lyse fargen.

Utsatte sokker ser flott og er super varme over mager jeans eller strømpebukse, og for all del spille det nøytrale; men nøkkelen til dette ser i 2013 er arbeide farget sokker med mørke jeans eller brightly farget jeans eller strømpebukse med nøytral sokker. For en virkelig morsom og på trenden ser bære sko og sokker med en kjole eller skjørt, med nakne lårene eller ugjennomsiktig eller mønstret strømper. Det er bare om hvordan du matche farger, teksturer og kutt kjole, sokker og støvler.

Så når du setter din vinter antrekk sammen sikre å holde føttene i tankene. Legge til litt ekstra tilbehør til din ser med noen god kvalitet sokker som sikkert vil legge stor stil. Slå to fluer i ett smekk med fasjonable sokker som legger til stil mens de føttene varme.