Mote

Den urbane slitasje stil

Engros distributør av urbane klær er absolutt nødvendig for å bli på topp i sluttbrukermarkedet. Urban trender opptar nesten alle skap i Amerika, er det nødvendig at forhandlere tilbyr best av best for å holde deg oppdatert og lønnsom.

Hip hop samfunnet har i stor grad påvirket utviklingen som vi ser i dag, og selv høy motedesignere har tatt hiphop livsstil i sine samlinger. Hva er signatur utseendet til hip-hop mote? Tidlig i 2000 syntes hiphop trender å være i stadig utvikling. Bruk av ekstra posete klær fortsatt normen samt bruk av "bling". Hip Hop kunstneres tung innflytelse gjorde topp designermerker veldig populært i disse årene. Trender fra 80 og 90 tallet dukket opp igjen, gjør lyse farger og andre trender som grafikk skrive hettegensere populære igjen.

Dagens moderne trender i hip hop-kulturen omfatter bruk av snapback hatter med klær som er laget med en personlig melding eller historie bak merkevaren. Hvorfor er dette klær innflytelsesrike? Det representerer et dypere nivå av tilkobling enn bare iført klær på grunn av stilen. Det viser en dyp følelse av kulturelle inspirasjon og forståelse. Hip hop fashion vil alltid bli husket som en av de viktigste elementene i både gamle skolen og moderne musikk.

Uansett hvor mye motetrender endre gjennom årene, er urbane klær alltid skal være et viktig garderobe stift element i skapene mote fremover menn og kvinner. Urban mote har fått så mye popularitet at selv verdenskjente designere omfatter hip hop inspirert stiler i noen av sine hotteste og mest attraktive design. Det er vanskelig å treffe en high fashion butikk uten å se noen form for urban slitasje på stativer.

Når det gjelder urban mote noen av de hotteste stilene inkluderer løs-utrustning jeans, flanell nede skjorter, diamant halskjeder og høy joggesko. Ikke bare er disse moter komfortable, men det er enkelt å opprette et fashion statement som vil være sikker på å snu hoder.

Engros urbane slitasje distributører er stor for store eiere ønsker for å lage en stabil inntektskilde. Disse distributører tillater kjøpere til å kjøpe de hotteste trendene i mote i bulk og enhet bestilling. Muligheten til å kjøpe klærne til bulk priser kan prisen holdes lave og rimelig. Grossister tilbyr alle de nyeste urbane trendene tilgjengelig på markedet - de er sikker på å holde tritt med skiftende trender og holde deres lager oppdatert og friskt. Med utvalg grossister har å tilby, har det aldri vært enklere for kjøpere å selge store biter av mote til sine kunder.