Mote

Mote lagdeling

Været synker og det betyr at det er på tide å slippe de høyt waisted shorts og beskjære topper og tid for å plukke opp de store gensere og lærjakker.

Her er ti må-ha lagdeling mote stykker som bør være i skapet:

1. Cashmere Genser genser-dette er en viktig del for lagene. Du kan kaste den over en Halsbandflugesnappar skjorte å få det perfekte lagdelte utseendet. Det er mykt og behagelig og vil legge stor varme for de kaldere dagene i høst. Du kan bruke kasjmir gensere som midt base mellom undertrøye og større jakke og pels når vinteren hit. Velg fra en rekke farger å holde utseendet frisk.

2. Chambray Button-Down-denim skjorter er veldig trendy i disse dager og det er det perfekte tillegget til ditt lagdeling nødvendigheter. Du kan bruke den alene, en trøye, og du kan kaste en jakke eller jakke over det også. Variasjonen av denim vasker er store så du kan gå for mørkere indigo chambray fargene eller lys blå vasker. Alle ser flott i de kalde månedene. Du kan legge en pop farge med lyse veske eller sko.

3. Mager Jeans-disse er en nødvendig for litt går-med-alt. Mørke farger av denim vil gå bra med alt du kaste på. Du kan kaste dem i bootsene lett, eller du kan enkelt bruke dem med leiligheter eller hælene. De vil flaunt figuren og ser flott med noen antrekk du laget og satt sammen. Det er den grunnleggende bukse for lagene ser.

4. Cardigan-the cardigan er perfekt for lagene. De var stort sett utformet for den. Jakker er ikke bare noe grandpa bærer lenger. De er et fast innslag i en fin høst og vinter mote utseende. Du kan trekke den over Halsbandflugesnappar knappen-downs, t-skjorter, langermet grunnleggende og ganske mye hva du ønsker. Det vil legge til din varme og gi deg en behagelig og trendy utseende.

5. Lyse farger pels-Legg en pop farge til noen se med en lys jakke eller jakke. Hvis du går for en alle mørke utseende med svarte jeans og en mørk topp, blande den opp og uttrykke deg med en lys-farget pels. Dette oppretter et flott utseende og gjøre en uttalelse. Pelsen vil holde deg varm gjennom de kjølig høsten og vinteren.

6. Uendelig skjerf-dette skjerf er et flott utseende for de kaldere månedene. Kaste dette på over en overdimensjonert genser for det komfortable moderne utseendet. Skjerf er flott for å holde kulden, men de er også stor som aksent stykker. Kjøp rekke farger å hold ut nye og friske over mange kalde dager i sesongen.

7. Riding støvler- eller støvletter er et perfekt tilbehør for lagdelt utseende i de kalde månedene. Du kan tuck mager jeans i dem enkelt og ta på regn eller snø. Par dette med en stor knee-high sokker som kommer opp over støvel for det ultimate lagdelte utseendet. Få det equestrian utseendet med en stor gjøre narr av støvlene å flaunt av din skjerf og annet tilbehør.

8. Genser genser kjole-en kjole hvis perfekt kjole i høst og vinter-sesongen. Det er komfortabel og varm. Dette er flott for når du ikke Tenk måtte sette på de buksene igjen. Du kan koble en genser kjole med de støvlene og en fin skjerf, og for de kaldere dagene kan du gjennom en stor frakk på også.

9. Kjole Blazer-du har sannsynligvis en business blazer som du bruker til å fungere, men du bør definitivt få hendene på en kjole blazer som du kan bære på de morsomme netter ute. Du kan kjøpe en fin Dress blazer for en classier titt også. Disse blazers sammen med en monotone farget undertrøye vil gjøre for en flott og moderne lagdelt utseende.

10. Skinnjakke- og Sist men ikke minst en skinnjakke. Dette vil legge til at rock n roll ser til ethvert antrekk. Lærjakker var ute en stund, men nå de er tilbake i en stor måte! Kaste på en skinnjakke over noe for ekstra varme og ekstra punk rock. Par det med skjerf og store mager jeans og du vil ha en flott utseende går.

Alle disse elementene er en må ha! Du finner disse elementene nesten overalt, fra din lokale målet til mer avanserte designerbutikker brikkene mote er svært populære. Shop til du slippe denne høst og vinter-sesongen og lage det perfekte lagdelt utseendet for deg!