Mote

8 raske tips for å arbeide med en smykker design selskapet

Arbeide med en smykker designselskapet å lage den perfekte stykket for deg selv eller din kjære kan være en givende opplevelse. Hensyntatt disse åtte tipsene kan gjøre opplevelsen så glatt som en polert gemstone.

Når du arbeider med et tilpasset smykker design firma, kan du få en ring, anheng, broach eller andre stykke tilpasset smykker som er helt ulikt noe noen gang har slitt før. Alle detaljer er opp til deg - og smak og sensibilities av designer. Men du har en plikt til å sørge for at du er klar på hva du vil og når du vil. Hvis du vil at brikken til å komme ut til høyre.

Her er åtte tips for å håndtere et smykker design firma som er ment å gjøre som enklere for alle involvert:

1. Hvis bestille selv, prøve på lignende stykker i smykker butikken før du bestiller din egendefinerte stykke. Du vil begynne å se hva størrelse ring eller anheng ser bra ut på deg, og du kan justere omfanget av planlagt stykket basert på disse prøve økter.

2. Gi designer tegninger, bilder eller modeller hvis du har. Tror ikke du vil støte designer hvis du vise ham eller henne ideer fra begynnelsen. Gir visuell referanse for kunstneren vil lagre misforståelser og sikre at du får brikken ønsker du.

3. Hold et åpent sinn. Designer vil ganske sikkert bli møtt med som ikke er dekket i diskusjoner, notater eller tegninger. La disse små detaljene av kunstnerne. Ingen kan se inne i hodet ditt, men det ferdige produktet skal være ganske lik hva du ønsker.

4. Når du bestiller en ring, ikke la størrelsen til tilfeldighetene og målinger. La din designer mål en ring som passer deg godt til Kontroller at han eller hun har Skalerings helt perfekt. Du betaler for tilpasset arbeid, så du bør sørge for at det passer perfekt.

5. Gi en rimelig frist med litt padding. Ting skjer i tilpasset design, så tillate noen avvik i levering planen. Men også legge i noen polstring. Hvis du må ha stykket for en bestemt hendelse, tillate litt ekstra tid i tilfelle forsinkelser. Få en leveringsdato skriftlig, om nødvendig.

6. Spør om off-season hvis det er ingen rush. Valentinsdag, bryllup sesongen og ferier er opptatt for håndverkere av alle slag, så unngå å bestille i disse tider hvis det er ingen rush for din del. Sørg for å finne ut når din valgte designer ikke er opptatt.

7. Få kostnadene varierer skriftlig. Du bør vite hvor mye din ring, anheng eller andre tilpasset designet smykker stykke vil koste. Få prisene skriver så det er ingen overraskelser. Ønsker du endringer som ikke er et resultat av feil, forvente å betale ekstra. Stille spørsmål og forstå hva som er inkludert i prisen. Vet tilbakebetaling politikk også.

8. Hvis du angir steiner eller råvarer, avgjøre hvem som er ansvarlig for tap, skade eller recutting feil. Du vil arbeide med en gullsmed som er forsikret, men ikke alle designer er villig til å ta ansvar for problemer som kan være iboende i materialet.

Når du og din tilpassede smykker design firma forstår hverandre, er ting sikkert å gå greit. Når du ikke vil det sannsynligvis være harde følelser og en rekke ubehageligheter som kunne vært unngått.