Mote

Siste innen trendsettende solbriller

Ingenting forteller resten av verden at du har fått det som skjer, enn sportslige et par trendy solbriller. Folk har vært iført solbriller i flere tiår, og med mer press på folk til å beskytte øynene mot skadelige UV-stråler avgis av solen, er det flere valg, enn noensinne. I denne artikkelen vil vi se på noen av de nyeste trendene i solbriller for neste sommer og utover.

Speilet solbriller

En throwback til 1980 er de kanskje; men holder motsatt solbriller fortsatt en viss appell for mange mennesker. Ikke bare gjør de beskytte øynene mot skadelige solens stråler, men de også ser fantastisk og de er veldig fotogen. Hvilken farge av reflekterende objektiv du velger er opp til deg, likevel, levende og livlige blått er populære i øyeblikket, og de ser flott i bilder. Bortsett fra blue, det er andre farger å velge mellom, og noen av de mer populære valgene er gull, gul, grønn, lilla og selv reflekterende mørke linser. Flotte med speilet linser er at de kan passe inn med en rekke forskjellige former og stiler, og det virkelig er ingen rett eller galt par, men som en guide du bør holde seg til noe som passer formen på ansiktet og fargen på klærne.

Rammer

Solbriller med Matt rammer er også på moten for øyeblikket. De er hva de sier de er, helt gratis skinne eller åpenhet, Matt rammer kommer i flere forskjellige farger, som klassikere som tortoiseshell og svart, eller mer levende farger som rød eller blå. Snakker av åpenhet, solbriller som har klare linser er også stadig i popularitet, og de ser særegne og fasjonable samtidig.

Velge en passende Rammeform

Når du har avgjort på rammefargen og objektiv du vil du kan konsentrere seg om hva figuren rammer du bør. Rammer for kvinners solbriller er fortsatt veldig mye det samme som de har vært i de siste årene, og dette inkluderer figurer som katt øyne, runde, veifarende, flyvere og D-formet. Rammer for menn, som er populære, inkluderer veifarende og flyvere, men rundt rammer også begynner å gjøre et comeback.

Med noen motetrend er det viktig å sørge for at du passer en stil som passer deg, og det betyr å finne et par solbriller som passer formen på ansiktet, samt din personlige smak.