Mote

Noen tips for å kjøpe klær

De fleste av oss elsker å gå ut og kjøpe oss klær, sko, vesker, tilbehør eller noe som tar våre fancy. Det er en hyggelig aktivitet, ingen tvil, men en dyr. Noen ganger ser vi for grunner til å hengi oss i litt shoppingterapi. Og ofte vi kommer unna med ting vi egentlig ikke trenger, eller enda verre, som ser forferdelig neste dag. Så du lurer på hva gjorde du selv tror det så bra! Kanskje en venn oppfordret deg å kjøpe den? Kanskje har du det til røverpris. Uansett årsak, er det på tide å få fornuftig om hva du ender opp med å kjøpe og hvorfor.

Før du går ut neste gang å slippe av et kjøpesenter, tror på disse tingene:

• Ta en liten tur i garderoben; reacquaint selv med hva du har.

• Nå gjør en liste over hva du trenger. Hvis du er på et budsjett, kan du beholde de til essensielle.

• Hvis du er typen person som holder et øye med kjøp eller salg, planlegge ut der du trenger til hodet med listen, å få best ut av pengene.

• Snakker om penger, det ville være nyttig å huske på at det er dine hardt opptjente penger og bruke den på frivolities ville ikke være den beste måten å bruke den.

• Fremdeles på emnet av penger, gjør en omtrentlig budsjett på hva du vil bruke og trekke beløpet. Det er bedre å betale i kontanter enn kort. Plast penger kan gjøre deg miste oversikten over utgiftene dine. Unødvendig å peke ut, også, drepe renter belastet av kredittkortselskaper.

• Hvis du planlegger å kjøpe klær online, en smart måte å gjøre det er å sjekke ut din favoritt merker. Hvis det er noe du har et øye på, gå prøve den i en nærliggende butikk å se hvis den ser bra ut på deg før du bestille den online.

• Men hvis du er på vei til butikken, gjør det et poeng å sjekke ut baksiden av butikken, du kunne være i for en overraskelse. Noe du hadde vært eyeing tidligere som ble vist foran butikken kan være merket til en utrolig rabatt der.

Hvis du følger disse enkle retningslinjene, finner du du har klart å holde budsjettet, og behovet for å håndtere innlegget shopping skyld er gjort unna med.