Mote

5 måter du kan bruke blinkende t-skjorter

Hvis du holde med siste motetrender, har du sikkert sett andre iført blinkende t-skjorter. Disse er laget ved hjelp av nyskapende elektrofluoriserende teknologi, som drives av en akkumulator emballere, slik at en spesiell panel på skjorten lys opp. Skjorte kan lyse opp etter en forhåndsbestemt sekvens, eller ved hjelp av en mikrofon, kan aktiveres etter rundt musikken. Som den nyeste måten å legge til noe ekstra klær, kan LED skjorter brukes i en rekke måter, inkludert Ungkarskvinnen fester, bursdager, eksamener, ferier, eller forbedre din bedrift.

Utdrikkingslag

For år, har kvinner i utdrikkingslag brukt spesielle artikler av klær for å gjøre natten spesielle. Hvorfor ikke krydre det opp med en blinkende skjorte? Du kan selv har en spesiell design for din egen skjorte, med en annen design for resten av din utdrikkingslag. Alle tar varsel av festen, og dine nærmeste venner har en perfekt suvenir å huske natt.

Bursdager

Som du blir eldre, blitt bursdager mindre spesielle enn når du var barn. Hvis du skulle ha en fest lue eller bursdag krone for en kveld på byen, kan du få mye stirrer. Omfavne din voksen og få deg en blinkende t-skjorte til å bety at det er den spesielle dagen. Siden alle i baren vil trolig ta varsel om deg, kan du også få en gratis bursdag drink.

Eksamener

Etter din avslutningsseremoni vil du sannsynligvis ikke feire mens iført din hetten og kjolen. Likevel vil du noe for at du skiller seg ut og la alle vite akkurat hvorfor du feirer. Tross alt jobbet du hardt for å oppgradere! Vurdere en blinkende t-skjorta å bære til feiringen middag eller bedre ennå, etter fest.

Helligdager

Helligdager er en perfekt mulighet til å ha noe å feire. Likevel, hvis alle har på seg en ferie skjorte, kan det ikke føles som om hva du har er så karakteristiske som du ønsker. Kick feiring opp et hakk ved iført en LED skjorte i ferien parade eller festligheter. Du skiller seg ut i mengden og være sikker på å ende opp i mange et feriebilde.

Forbedre din bedrift

Bedrifter bestille ofte spesielle skjorter eller annet tilbehør for å gjøre sine ansatte skiller seg ut. Hvis du er en virksomhetseier, kan du vurdere å bruke blinkende t-skjorter til alle ta varsel av ansatte. For å ta det et skritt videre, vil tilpasset blinkende skjorter med firmaets logo øke merkevarebygging av firmanavnet. Logoen vil sikkert være minneverdig til alle som ser når emblazoned på en blinkende skjorte.