Mote

Gratis online mote stylist

Vil du se fasjonable? Jeg skal viser du hvor å få mote stylingtips, ideer og mote-inspirasjon gratis. Det vil være akkurat som å ha din egen gratis online mote stylist. Jeg skal dele med deg 5 nettsteder for gratis online mote inspirasjon.

1. Pinterest er en veldig kul side. Pinterest er et pin-bord-stil foto-deling nettsted som lar brukere opprette og administrere temabasert bildesamlinger som hendelser, interesser og hobbyer. For eksempel si kan det er en sort blyant skjørt som trenger styling. Etter et søk etter sort blyant skjørt, ville det bli gitt dusinvis av bilder av ulike måter å style blyant skjørt.

En annen kul ting om Pinterest er du kan deretter opprette styrene, eller følg boards laget av andre mennesker. For eksempel kan en søke for ting som: høst eller vinter trender eller mote-inspirasjon. Mote er personlig. Finne en mote bord du kan identifisere med og bli inspirert.

2. Instagram er en online foto-deling, videodeling og sosiale nettverk tjeneste som lar brukerne å ta bilder og videoer. Instagram kan søkes ved hjelp av hashtags. For eksempel vil jeg bruke samme eksempel av sort blyant skjørt. Søk hashtag #blackpencilskirt for stylingalternativer. Andre gode hashtags bruke er: #ootd, #fashionblogger, #fashionblog, #lookbook, #fashiontrends og #lookoftheday. To siste er min favoritt #ootnmagazine og #oliviapalermo (Olivia Palermo er en online mote trendsetter) og en personlig favoritt av meg.

3. Polyvore er en ny måte å finne og kjøpe ting du elsker. Du kan handle sett på dette nettstedet. Er mote antrekk satt sammen av brukerne. Du kan for eksempel søke sett som har en sort blyant skjørt. Eller hvis du ønsker en blyant skjørt du kan søke etter det beste alternativet som passer din stil. Det kule tingen om dette nettstedet er at søkte varer kan kjøpes. Denne siden er også bra for mote bloggere, som et sett kan opprettes og posteres direkte på bloggen din.

4. Følg mote bloggere. Mote er personlig så en nøkkel vil være å finne blogger som satser passer din stil. Hvordan finne mote blogger områder: Googlesøk, Instagram, Polyvore, Twitter og YouTube.

5. YouTube er en video deler website. For mote inspirasjon søkeord: lookbook, ootd (utstyr av dagen), utseendet på dagen, motetrender (sesongavhengig), vinter, vår, sommer eller høst lookbooks, mote vlogger, mote utseende.

Nå har du verktøyene for å finne mote-inspirasjon og stil.