Mote

Designer menswear: uendelig klassikere

Verden av mote er alltid i endring og som vi nær slutten av en annen år og wave farvel til en rekke mote uker; Jeg kunne ikke hjelpe, men lurer på og legge merke til hvor det noen menns designer spesialister som har stått testen av tid, fortsatte å bevise sin verdi og er fortsatt, etter år; catering til mennesker overalt.

Det er mange menns mote design etiketter på markedet som er modig, vittig og eksperimentelle men for meg, hva stikker ut de etikettene ikke faller på slike samfunnsmessige krav, men i stedet fortsette å gi kvalitet, enkelhet og hva jeg personlig tror for å være en ekte følelse av mote.

Som en ivrig mote og designer Herretøy entusiast jeg kunne lage en liste over mine favoritter som vil ganske enkelt være en mil lang, men i stedet jeg har forsøkt å holde oss til tre som finnes på vårt eget nettsted, og at for meg, legemliggjøre virkelige menns mote gjennom og gjennom...

· Armani-har eksistert siden 1974, har Armani fortsatt å bevise sin verdi i både menns og kvinners mote. Menns Armani Jeans samling har vært en av de mest populære Herretøy samlingene av all tid, og det er ingen overraskelse på hvorfor. Fra kvalitet Strikk til de signatur jeans beviser Armani gang på gang at det fortjener å være i topplasseringen.

· Paul Smith - A legendariske og sann britiske designeren, Paul Smith samlingen inneholder klassiske, kvalitet mens klær på sitt beste. Designeren er kjent for mange av sin samling inkludert Paul Smith London og Paul Smith Jeans, for ikke å nevne svært utsmykket tilbehør samlingen med det karakteristiske stripete mønsteret. Paul Smith er definitivt en av menns mote ledere.

· Hugo Boss - det ikke en liste om menns mote uten den legendariske Hugo Boss. Enten det er casual, smart eller selv middagsservice, sjefen etiketten har noe å tilfredsstille hver manns behov. Det er sjefen svart, grønn og oransje at alle har en rekke alvorlige, kvalitet klær, det er trygt å si at Hugo Boss virkelig egner seg til alle.

Ovenfor er mine top picks fra verden av menns mote. Dette er designere som har stått testen av tid og fortsatte å gi kvalitet og ren stil i hver ny samling de lansere og uten å gi etter for den nyeste, største mani.

Det er ingen tvil vil du ha din egen topp 3 og kom til å tenke på det jeg er sikker på at hvis jeg hadde mer plass der ville være noen god som jeg ville være tilføyer på. Har du noen andre favoritter som du tror har bevist sitt verd? Legg igjen en kommentar og gi meg beskjed.