Mote

Beste bryllupet antyder for spenning i øyeblikket

Bryllup er den viktigste anledningen i en jentes liv. Det er eksterne hendelser som fester og andre feiring som er for publikum, men bryllupsreisen er en privat affære. Selvfølgelig, de "ytre" hendelsene er viktig for samfunnet men bryllupsreise er noe kjennskap mellom deg og din mann. Du ønsker å velge choicest bryllupsreise kjole for anledningen. Bryllup antyder er sentrale for mellom deg og din mann. Du vil alltid det skal bli en minnerik opplevelse. Klær i anledning bør være den skimpiest og sexy. Det må være noen spenning i løpet av natten. De brude antyder som undertøy må være avslørende som dekker for å bygge den spenningen. Klær må være behagelig, samt gjøre mannen din gal.

Det er visse faktorer som skal vurderes når kjøpe truser og BH som gjør deg spesiell. Det bør være en balanse mellom åpenbaring og komfort. Du må finne den balansen ved å kjøpe den eksakte indre slitasjen. Du må føle seg i kontroll over deg selv med avslørende. Det er noen små interessante fakta bak. Det er element av spenning i hva du har. De brude antyder er ment for å være øverste hemmeligheten til bryllupet! Dette er interessant fordi alle ville (spesielt jenter) på bryllupet ville prøve og gjett hva du har, men det er noe som kommer de aldri vite!

En annen faktor er. Du skal bruke dem til rett tid. Det avhenger av når du går for anledningen. I tilfelle det er ingen tid å endre og friske opp deg selv er det best at du bære over natten panty og bra i seremonien selv. Alternativt, du har et annet sett med undertøy å sette på. I så fall kan du alltid ha en relativt enkel BH og truse under vielsen og endre sexier de senere. På denne måten har du to sett med undertøy og andre inneklær for forskjellige tider. Det ville være bedre hvis du bruker en separat Bryllupssuite for natten anledningen som mannen din vil være i for en overraskelse.

Du har også en plan for brude slitasje fjerning. Du bør diskutere alt dette i framsyn. Du kunne adoptere forskjellige strategier om hvordan du ønsker å fortsette. Det må være fantasy element i den. Det bør også være spenning og nysgjerrighet før du kommuniserer.