Mote

Få en irsk tweed lue for irske i deg

Det er ingenting som sier du er irsk eller en elsker av den irske måter, enn av lue du bruker. Irsk tweed hatten er de fleste poppel stil keltiske lue du vil sannsynligvis møte, spesielt hvis du reiser til Irland. Mange av disse hattene er av unisex variasjon, så lenge du velge riktig solid eller lappeteppe farge! lappeteppe hatter har forskjellige farger av ull lapper sydd sammen for en unik stil ikke sett noe annet sted. La oss diskutere de ulike stilene av irske tweed hatter du kan være interessert i.

Eske hatten

Amerikanerne er kjent med stranden boms stil hatter populære på sandstrender. Dette kan være den irske versjonen av stranden boms hatten. Det er en oval caps med en fakles randen som henger ned. Du kan forvitre eller kaste denne cap å passe i en container eller lommen og åpne det igjen åpne når nødvendig, krøllet. Eske kan bæres av menn eller kvinner, men er vanligvis bæres av damene i Irland.

Tekke hatten

Tekke stil irske tweed hatten er en populær lue for damer også. Det har sin likheter Eske tweed hatten men randen sin er ikke blusset mye og myk, derfor henger vei ned. Det har en halvt kvadrat og kan sees på unge damer under regn eller kalde dager. En positiv av denne hatten er dens evne til å bli kastet og plassert i en veske eller bag, klar til å tas ut på et øyeblikk varsel. Den Tekke caps er generelt stylet i grå eller brun farger, men finnes i lappeteppe varianter også.

Sherlock Holmes Cap

En spesielt interessant versjon av en irsk tweed er Sherlock Holmes-stil. Den berømte Sherlock Holmes er London detektiven, laget av forfatter Sir Arthur Conan Doyle, kjent for sin sans for tørt vidd og logikk. Sherlock Holmes hetten ligner selvfølgelig veldig hatten Sherlock bar, men er laget av nye irske ull som andre irske tweed hatter. Intellektuelle du kan lang for denne lue om din ektefelle ikke kan være en fan av det. Disse har justerbar eller nonadjustable øreklaffer for kalde morgener. De kommer i lappeteppe design eller heldekkende farger. Hvis du er en røyker pipe vil spesielt tweed lue sånn.

Vintage kjøring Tweed

Kalles "vintage cap", er den irske flat cap en annen stil lue som er veldig populært i Storbritannia og utover. Denne stilen er trolig den vanligste tweed vises menn iført og det er en cap som kan definere irsk herkomst. Du vil ofte se chaps iført en mens du kjører rundt i en britisk kabriolet. Det er noen ganger at du ser denne cap kalt en "irske kjøring cap." Du har sikkert sett denne hatten i filmene? Den irske flat cap kan bæres formelt eller uformelt, som det går med casual shorts like bra som en dress. Det kommer i Donegal tweed utvalg, lappeteppe, fiskebein, heldekkende farge eller rutete.

Irsk gå lue

Tilbake i 1968 ble irske gangavstand stil tweed hatten utviklet. Denne typen cap kan være i et lappeteppe stil eller heldekkende farger. Dette er en unisex type av hodet dekker, avhengig av fargene selvfølgelig. Som navnet antyder, er dette en populær lue å ta på din dag ut i markedet eller i en tilfeldig spasertur i landet. Det er samme stil som de ovale ull kjole stetsons båret av menn på 1930-tallet, men med en rett kort randen like brede hele veien rundt.