Mote

Investere i en skinn passport wallet?

For menn som bor en travel livsstil og gjøre mye utenlandsreiser er det alltid en sjanse for å miste sitt pass og andre viktige elementer eller dokumenter i løpet av turen. I stedet for en sikkerhet bæreveske eller iført en rundt halsen ID holderen oppgraderingen til et mer sofistikert og funksjonelle produkt. Betenke etterforske inne en passport wallet.

Passport lommebøker er forskjellige fra lommeboken hverdagen slik de er ment å bære ikke bare lisensen, kredittkort og penger, men også passport og eventuelle andre viktige reisedokumenter. De fleste er elegant og slank å gjøre dem mindre synlige i lommen.

En god og funksjonell lommebok er en som passer pass, kort og reise papirer. Når shopping for en må du kontrollere at det kan holde alle kortene dine utføre du vanligvis i tillegg til viktige dokumenter du bære under reisen. Det bør også være godt utformet og holdbar. Med mange forskjellige merker og ser ut til å velge fra du bør ikke ha problemer å finne en som passer dine behov.

Populære passport wallet merke, Bellroy, tilbyr elegant, Lær travel carryall wallets som dokumentene i stil. Deres motto er "slim lommeboken" og det er akkurat hva de gjør. Alle sine lommebøker er slank og fortsatt svært funksjonell. Lommeboken Travel har seksjoner for pass, billetter og regninger og en ytterligere fire rask tilgang-kortspor. Et annet alternativ er Passport ermet; den har et pass og billetter med to minnekortspor for rask tilgang.

Visconti Multi farget Passport Wallet har en tre farger tone blanding, fem kredittkort spor og to ekstra rom. Det er laget med myk ekte skinn og har enkelt å sikre pass. Kritikere vurdere produktet svært tjene 4.8 av 5 stjerner.

Alle oss pass blir utstedt siden August 2007, samt pass fra mange andre land har en Radio Frequency Identification brikke innebygd i dem. Dette gjør identitetstyveri enkelt. Heldigvis er det passet lommebøker som har blokkerer teknologi. Dette betyr de kan blokkere skadet skanning av din ID hindre hackere. Hvis du er noen som frykter identitetstyveri her er et par alternativer for deg.

Royce Leather har flere stilarter av reise lommebøker. Inne lommeboken blokkerer Passport valuta er teknologi for å forhindre banalisere. Den har 3 kreditt og visittkort lommer, ID-vinduet for sikkerhetskontroller, en full lomme for valuta, en halv dyp lomme for amerikanske valutaen og to ekstra lommer for reise papirer. Denne førsteklasses topp korn nappaskinn passport wallet tilbyr deg en sikker og hacker sted for Passport-kontoen.

Identitet Stronghold RFID blokkerer sikre ermet passer USA, Storbritannia, kanadiske og australske pass og et nummer en hakke for RFID blokkering. Ermet er også vann, gjennomhulling og slitasje resistente gjør den klar for eventyr.

Endelig har Saddleback skinn Passport Wallet med RFID skjold karakter og stil. Den er laget av 100% full korn støvel skinn og foret med svineskinn for ekstra styrke det fortsatt opprettholder en tynn profil. Den har to kredittkort spor, et spor for passport på hver side og en stor cash kupé.

For reiser mann dens viktig å ha alle papirer og ID nær for hånden og safe. Passport lommebøker er laget og designet med deg i tankene, så gi dem en tanke. Husk da kjøpe en en kvalitet lommebok har alt du trenger og holdbare tåle eventyr du ta det på. Se etter en verdsatt merkevare og ikke ofre kvalitet for pris.