Mote

Hvorfor alt oppstyret om ugg støvler?

UGG støvler, ofte referert til som "Uggs", har eksplodert i popularitet de siste årene. Opprinnelig opprettet i Australia og New Zealand, kan UGG støvler brukes ikke bare av kvinner, men menn og barn også. De er laget av twin-faced saueskinn, som betyr fleece er på innsiden av støvelen å gi varme til føttene og av fellen er garvet og blir utsiden av støvelen. De har blitt slik en fashion statement de siste årene som de er nå tilgjengelig i en overflod av stiler og farger og kan brukes med nesten alle antrekk, selv i våren og sommeren, spesielt i Sør-California.

Populariteten til UGG støvler kommer fra komfortable natur saueskinn de er laget av. Saueskinn er myk og varm og perfekt tilpasset til bruk i kaldt vær sko. Fleece holder føttene varme og veker bort fuktighet, slik at føttene å puste og forhindre svette mye. Denne fukt-wicking også er ansvarlig for å holde føttene avkjøle om sommeren og kan bidra til å forhindre forhold som idrettsutøvere foot oppstår fra resultatet av fuktighet.

Mens UGG støvler er kjent for deres komfort og stil, mange mennesker er ikke klar over at de faktisk gi helsefordeler, også. For eksempel har forskning vist at kalde temperaturer kan føre til en økning i blodtrykket. Dette skyldes at menneskekroppen begrenser flyten av blod for å opprettholde kroppstemperatur og holde kroppen varmere. Iført saueskinn sko som UGG støvler, kan du holde kroppen varmere og redusere blodtrykket ved at sirkulasjons systemet å ta en pause. Dette forklarer deres popularitet med diabetikere. Saueskinn er også et godt valg for de som med sensitiv hud, som er kjent for å hjelpe i den naturlige helbredelsesprosessen av betent hud forhold.

Når det gjelder sko mote, vil en kombinasjon av komfort, design og helse fordeler for å holde føttene lykkelig. Legg til et utvalg av stiler og farger å velge mellom, og du vil snart være enig at UGG støvler er det perfekte sko valget i vinter. Mens ikke billig, etter at du har satt på første par du godtar at de er verdt pengene spesielt når du innser år etter år har du fortsatt samme par. Opplev selv alle fordelene med UGG støvler og saueskinn, du vil lure på hvorfor du ventet!