Mote

Tips for å hjelpe når shopping for perfekt menn jeans

Eksperter hevder at den gjennomsnittlige mannen har minst sju par jeans er et viktig element i hver manns garderobe. Det faktum at jeans er en stift klær elementer gjør det svært viktig å finne det perfekte paret hver gang du går shopping. Det er viktig å finne stilen som fungerer for deg, og dette betyr at du bør se etter jeans som er laget for din kroppstype. Det er mange alternativer å velge mellom og dette kan gjøre det vanskelig å finne det beste paret. Følgende tips vil komme i hendig når du handler.

Identifisere de ulike stilene

Det er viktig å finne ut de ulike stilene tilgjengelig slik at du kan gjøre det beste valget når det gjelder størrelse, stil og prisklasse. Når du velger stil, må du bestemme stigning som fungerer for din kroppstype. Det er tre viktigste jeans stiger; lave, midt og høye. Sofina jeans som ligger rundt navlen er mest populære. De andre to typene kan være ganske risikabelt og svært få mennesker kan trekke av utseende.

Kjøpe den beste størrelsen og passer

Du trenger å vite din størrelse og også passformen best for kroppen din. Kjøpe jeans som er for liten eller for stor vil forlate deg som du har lånt klær. Selv om du vet din størrelse, kontroller at du prøver på jeansen som størrelser pleier å variere avhengig av designer. Tilpass beskriver hvordan jeans har blitt kuttet og noen av alternativene inkluderer boot cut, den brede eller avslappet passformen, slim-fit og straight cut. Ikke alle passer fungerer perfekt for alle og vite din kroppstype er den eneste måten du kan velge alternativet mest flatterende.

Vurdere de beste merket

Din smak og budsjettet vil bestemme den beste paret designer jeans for deg. Når du kjøper menns designer jeans bør du finne ut design som passer dine behov og din livsstil. Kostnaden jeans vil varierer avhengig av hvilken type og det hjelper for å vite hvor å handle når du leter etter spesifikke merker. Du bør også være skeptisk om falske merket på markedet når du er på utkikk etter spesielle etiketter eller typer dongeribukser.

Du bør unngå mager jeans eller jeans med tårer, riper og masse utsmykking, fordi sannheten er at de ikke er flatterende på noen!