Mote

Velge en klokke som passer din personlighet

En ur er mye mer enn en enhet som holder tid. For noen er det en stil uttalelse, mens andre gir mye vekt i personlighet. Undersøkelser har bekreftet at valg av en klokke kan samsvares direkte med personligheten til en person. Selv om teknologien har gitt funksjonen av tiden i nesten alle enheter som har blitt utviklet over de siste tiårene, har ingen av dem vært kunne bulk popularitet eller salgsvolumet av klokker. Faktisk har teknologi gjorde ur smartere og lastet dem med mye mer funksjoner. Det finnes flere kategorier som kommersielle klokker kan klassifiseres. Vi tar en titt på de vanlige kategoriene som er populære blant menn og kvinner over tiår.

a. kvinners klokker: vanligvis kvinner foretrekker klokker som har en liten ring og en slank band. I motsetning til den populære oppfatningen ser klokker med en metallisk band svært imponerende på en kvinnelig hånd, det er derfor disse klokker er alltid etterspurt. Siden segmentet er liten, det er ikke mye plass å inkludere chronographs og andre verktøy, men noen klokker kommer med en perle dial gir som det forskjellige nyanser fra forskjellige vinkler. Videre noen av kvinners klokker har steiner og edelstener innebygd i dem, og dermed tjene ekstra hensikt å være et armbånd.

b. menn klokker: klokker for menn er generelt bulkier enn andre klokker. Selv om klokker med en metallisk band finnes i overflod, passer en svart eller brunt skinn band også mannlige hånden like. Videre har disse klokkene nok plass til å holde chronographs og kalenderen hjelpemidler. Noen av disse enhetene har automatisk lading hvor maskinen kommer sin operative makt av kroppsvarme.

c. barnas klokker: barn generelt foretrekker lett fargerike klokker som er generelt ment å se bra ut på dem. De fleste av barnas klokker sport en plastikk eller gummi band slik at den kunne brukes komfortabelt i lang tid timene.

d. sport klokker: ideelt sett valgt av idrettsutøvere og idrettsutøvere, disse klokkene hovedsakelig har et digitalt display i stedet for den tradisjonelle analoge. Hovedideen bak utformingen av sport klokker er å gi eier med flere nyttige funksjoner, som er grunnen funksjoner som stoppeklokke og natt-visning kan bli funnet på disse klokkene.

e. smart se: Dette er enheter som gir ekstra databehandling evner fra viser tiden. Kobler til smarttelefonen via Bluetooth-tilkoblingen, kan en smart ur samtaler, bilder, spille musikk og mye mer.